Fifty Dead Men Walking
%
69

Fifty Dead Men Walking

Nu kijken

Kijk Fifty Dead Men Walking

Moeite met waar je nou Fifty Dead Men Walking moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fifty Dead Men Walking

Samenvatting

De kleine Ierse crimineel Martin probeert in de tachtiger jaren te overleven in het katholieke deel van Belfast. Nadat hij gearresteerd is, wordt hij als informant van de politie gerecruteerd en maakt hij carrière als terrorist in de IRA.

Regisseur en acteurs

 • Kari Skogland portrait

  Kari Skogland

  Director

 • Ben Kingsley portrait

  Ben Kingsley

  Actor

 • Jim Sturgess portrait

  Jim Sturgess

  Actor

 • Kevin Zegers portrait

  Kevin Zegers

  Actor

 • Nathalie Press portrait

  Nathalie Press

  Actor

Fifty Dead Men Walking

Wil je Fifty Dead Men Walking kijken? De movie van Kari Skogland uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Fifty Dead Men Walking op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Fifty Dead Men Walking met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Fifty Dead Men Walking downloaden

Het downloaden van Fifty Dead Men Walking is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Fifty Dead Men Walking ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Fifty Dead Men Walking streamen

Het streamen van Fifty Dead Men Walking heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Fifty Dead Men Walking online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Fifty Dead Men Walking kijkt. Ideaal!

Fifty Dead Men Walking torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Fifty Dead Men Walking. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Fifty Dead Men Walking trailer

Bekijk eerst even de trailer van Fifty Dead Men Walking voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.