Fifty/Fifty
%
58

Fifty/Fifty

Bekijk de trailer

Kijk Fifty/Fifty

Moeite met waar je nou Fifty/Fifty moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Two bickering mercenaries are hired by the CIA to overthrow a South East Asian dictator.

Regisseur en acteurs

 • Charles Martin Smith portait

  Charles Martin Smith

  Director

 • Robert Hays portait

  Robert Hays

  Sam French

 • Peter Weller portait

  Peter Weller

  Jake Wyer

 • Charles Martin Smith portait

  Charles Martin Smith

  Martin Sprue

 • Ramona Rahman portait

  Ramona Rahman

  Suleta

 • Kay Tong Lim portrait

  Kay Tong Lim

  Akhantar

Trailers

Fifty/Fifty

Wil je Fifty/Fifty kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1992 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Fifty/Fifty streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Fifty/Fifty niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Fifty/Fifty zelfs gratis bekijken.

Fifty/Fifty downloaden

Wil je Fifty/Fifty ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Fifty/Fifty overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Fifty/Fifty torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Fifty/Fifty is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Fifty/Fifty trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Fifty/Fifty de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.