Fight Club
%
88

Fight Club

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fight Club

Moeite met waar je nou Fight Club moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fight Club

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Sick of his dead end, white bread, corporate career and disgusted with the empty consumer culture of his generation, a confused young man serendipitously meets Tyler Durden. Together they create a new club where young men come to relieve their frustrations by beating each other to a pulp. Two rules govern the club: no more than two men per fight and no one is to mention fight club to any outsiders. Reverse-psychology proves it's power, as the latter rule instantaneously spreads the news of fight club throughout the underworld sub-culture. Tyler Durden, the ringleader, quickly becomes a cult hero of epic proportions, a new messiah for a dead generation. Meanwhile, Jack manages to get involved in a twisted love triangle with Tyler and a girl named Marla, who is also at odds with reality.

Regisseur en acteurs

 • David Fincher portrait

  David Fincher

  director

 • Eion Bailey portrait

  Eion Bailey

  actor

 • Holt McCallany portrait

  Holt McCallany

  actor

 • Zach Grenier portrait

  Zach Grenier

  actor

 • Jared Leto portrait

  Jared Leto

  actor

 • Meat Loaf portrait

  Meat Loaf

  actor

 • Helena Bonham Carter portrait

  Helena Bonham Carter

  actor

 • Edward Norton portrait

  Edward Norton

  actor

 • Brad Pitt portrait

  Brad Pitt

  actor

Trailers

Fight Club

Zin om Fight Club lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Fight Club te bekijken voor je op een rijtje.

Fight Club downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Fight Club downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Fight Club. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Fight Club er ook in SD heel goed uit.

Fight Club streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Fight Club net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Fight Club hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Fight Club helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Fight Club torrent

Denk je dat je om Fight Club te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Fight Club trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Fight Club de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.