Fight Club
%
88

Fight Club

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fight Club

Moeite met waar je nou Fight Club moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fight Club

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Sick of his dead end, white bread, corporate career and disgusted with the empty consumer culture of his generation, a confused young man serendipitously meets Tyler Durden. Together they create a new club where young men come to relieve their frustrations by beating each other to a pulp. Two rules govern the club: no more than two men per fight and no one is to mention fight club to any outsiders. Reverse-psychology proves it's power, as the latter rule instantaneously spreads the news of fight club throughout the underworld sub-culture. Tyler Durden, the ringleader, quickly becomes a cult hero of epic proportions, a new messiah for a dead generation. Meanwhile, Jack manages to get involved in a twisted love triangle with Tyler and a girl named Marla, who is also at odds with reality.

Regisseur en acteurs

 • David Fincher portrait

  David Fincher

  director

 • Eion Bailey portrait

  Eion Bailey

  actor

 • Holt McCallany portrait

  Holt McCallany

  actor

 • Zach Grenier portrait

  Zach Grenier

  actor

 • Jared Leto portrait

  Jared Leto

  actor

 • Meat Loaf portrait

  Meat Loaf

  actor

 • Helena Bonham Carter portrait

  Helena Bonham Carter

  actor

 • Edward Norton portrait

  Edward Norton

  actor

 • Brad Pitt portrait

  Brad Pitt

  actor

Trailers

Fight Club

Wil je Fight Club kijken? De movie vanuit 1999 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Fight Club op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Fight Club met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Fight Club downloaden

Het downloaden van Fight Club is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Fight Club ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Fight Club streamen

Het streamen van Fight Club heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Fight Club online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Fight Club kijkt. Ideaal!

Fight Club torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Fight Club. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Fight Club trailer

Bekijk eerst even de trailer van Fight Club voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.