Fight Club
%
88

Fight Club

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fight Club

Moeite met waar je nou Fight Club moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fight Club

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Kantoormedewerker Jack zoekt een middel om van zijn slapeloosheid af te komen. Hij wordt lid van praatgroepen voor mensen die erg ziek of zelfs stervende zijn. Alleen op deze vreemde manier komt hij terug aan slapen toe. Op één van zijn geestdodende zakenreizen ontmoet hij de anarchistische zeepmaker Tyler Durden. Jack raakt geobsedeerd door zijn bizarre levensfilosofie. Samen richten ze een ondergrondse vechtclub op, waar mannen de dagelijkse sleur van de maatschappij kunnen ontvluchten. Wanneer de vechtclubs uitgroeien tot georganiseerde misdaad, wordt Jacks leven volledig overhoop gehaald.

Regisseur en acteurs

 • David Fincher portrait

  David Fincher

  director

 • Eion Bailey portrait

  Eion Bailey

  actor

 • Holt McCallany portrait

  Holt McCallany

  actor

 • Zach Grenier portrait

  Zach Grenier

  actor

 • Jared Leto portrait

  Jared Leto

  actor

 • Meat Loaf portrait

  Meat Loaf

  actor

 • Helena Bonham Carter portrait

  Helena Bonham Carter

  actor

 • Edward Norton portrait

  Edward Norton

  actor

 • Brad Pitt portrait

  Brad Pitt

  actor

Trailers

Fight Club

Fight Club streamen

Fight Club streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Fight Club downloaden

Zin om Fight Club te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Fight Club te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Fight Club torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Fight Club makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Fight Club trailer

Wil je er zeker van zijn dat Fight Club jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.