Fighting with My Family

Fighting with My Family

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fighting with My Family

Moeite met waar je nou Fighting with My Family moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fighting with My Family

Samenvatting

Fighting with My Family geproduceerd door o.a. Dwayne Johnson, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle vrouwelijke WWE-worstelaar Paige. Paige (Florence Pugh, Malevolent) komt uit een hecht Brits gezin dat helemaal gek is op worstelen. Wanneer zij en haar broer Zak (Jack Lowden, Mary Queen of Scots) de kans krijgen om auditie te doen voor WWE (World Wrestling Entertainment), grijpen ze deze unieke kans om hun stoutste dromen werkelijkheid te laten worden. Maar alleen Paige en niet haar broer wordt uitgekozen om verder te gaan met het zware trainingsprogramma. Ze moet deze harde wereld in haar eentje trotseren en zelf ontdekken wat haar bijzonder maakt en haar een ster kan maken. Met Dwayne Johnson als zichzelf, geregisseerd door Stephen Merchant (The Office, Cemetery Junction). Verder met o.a. Florence Pugh (Malevolent), Lena Heady (Game of Thrones), Nick Frost (Shaun of the Dead), Jack Lowden (Mary Queen of Scots) en Vince Vaughn (The Internship).

Regisseur en acteurs

 • Stephen Merchant portait

  Stephen Merchant

  Director

 • Florence Pugh portait

  Florence Pugh

  Saraya 'Paige' Knight

 • Lena Headey portait

  Lena Headey

  Julia 'Sweet Saraya' Knight

 • Nick Frost portait

  Nick Frost

  Patrick 'Rowdy Ricky Knight' Knight

 • Jack Lowden portait

  Jack Lowden

  Zak 'Zodiac' Knight

 • Vince Vaughn portait

  Vince Vaughn

  Jake Roberts

 • Thea Trinidad portait

  Thea Trinidad

  April 'AJ Lee' Brooks

 • Dwayne Johnson portait

  Dwayne Johnson

  Actor

 • Aqueela Zoll portait

  Aqueela Zoll

  Kirsten

 • Ellie Gonsalves portrait

  Ellie Gonsalves

  Maddison

 • Leah Harvey portrait

  Leah Harvey

  Hannah

 • Chloe Csengery portait

  Chloe Csengery

  Ally

 • Hannah Rae portrait

  Hannah Rae

  Courtney

 • Chris Albright portrait

  Chris Albright

  Wrestling Fan

 • Kim Matula portait

  Kim Matula

  Jeri-Lynn

Trailers

Fighting with My Family

Benieuwd naar Fighting with My Family? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Fighting with My Family draait.

Fighting with My Family in de bioscoop

Fighting with My Family draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Fighting with My Family.

Fighting with My Family streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Fighting with My Family te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Fighting with My Family een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Fighting with My Family zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Fighting with My Family torrent

Op zoek naar een torrent van Fighting with My Family? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Fighting with My Family zonder zorgen.

Fighting with My Family downloaden

Als Fighting with My Family binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Fighting with My Family trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Fighting with My Family de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.