Finding Nemo
%
81

Finding Nemo

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Finding Nemo

Moeite met waar je nou Finding Nemo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Finding Nemo

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Sinds de tragische dood van zijn echtgenote doet de clownvis Marlin er alles aan om zijn enige zoon Nemo te beschermen tegen de vele gevaren van de zee. De nieuwsgierige Nemo heeft het moeilijk met de overbezorgdheid van zijn vader en gaat uit protest in de buurt van een boot zwemmen. Voor hij het goed en wel beseft wordt hij echter ontvoerd door een diepzeeduiker en belandt hij in het aquarium van een tandarts. Marlin is radeloos, maar blijft niet bij de pakken zitten. Ondanks zijn angst voor de wijde oceaan begint hij aan een heroïsche tocht om zijn oogappel Nemo terug te vinden. Marlin wordt tijdens zijn zoektocht geholpen door het vriendelijke, maar vergeetachtige blauwvisje Dory.

Regisseur en acteurs

 • Andrew Stanton portrait

  Andrew Stanton

  Director

 • Lee Unkrich portrait

  Lee Unkrich

  Director

 • Albert Brooks portrait

  Albert Brooks

  Actor

 • Ellen DeGeneres portrait

  Ellen DeGeneres

  Actor

 • Alexander Gould portrait

  Alexander Gould

  Actor

Trailers

Finding Nemo

Veel gehoord over Finding Nemo en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Finding Nemo heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Finding Nemo streamen

Wil je Finding Nemo, de movie met Albert Brooks, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Finding Nemo zelfs gratis kijken.

Finding Nemo downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Finding Nemo ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Finding Nemo er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Finding Nemo torrent

Op zoek naar een torrent van Finding Nemo? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Finding Nemo te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Finding Nemo trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Finding Nemo. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.