First Kiss

First Kiss

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk First Kiss

Moeite met waar je nou First Kiss moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor First Kiss

Samenvatting

First Kiss is een klein, maar succesvol cosmeticabedrijf gespecialiseerd in lipstick. Het bedrijf staat onder leiding van Susan (Leontine Borsato), die wordt bijgestaan door Bobby en Marlin (Marije Zuurveld en Jeroen van Holland). Susan’s dochter, Roos, is een typisch meisje van haar generatie. Ze maakt vlogs en presenteert haar eigen online talkshow “Give Roos a Kiss”, waarin ze met andere meiden praat over onderwerpen als jongens en verliefdheid, kortom girltalk. De grote concurrent van First Kiss is Couleur de Paris, een cosmeticabedrijf geleid door Jeanette (Caroline De Bruijn: Goede tijden, slechte tijden) en haar dochter Germaine (Stijn Fransen: Goede tijden, slechte tijden). Jeanette is een meedogenloze zakenvrouw die First Kiss wil overnemen. Als Susan een overname weigert, zint Jeanette op wraak. Ze zal er alles aan doen om First Kiss kapot te maken. Ze schakelt de hulp in van de knappe fotograaf Yannick, die Roos zogenaamd kan helpen met het filmen van haar vlog. Roos wordt tot over haar oren verliefd op hem en het gevoel is wederzijds. Niets lijkt een relatie in de weg te staan, tot Yannick door Jeanette gedwongen wordt de nieuwe lipstick van First Kiss te saboteren. De wereld van Roos stort in. Yannick is met de noorderzon vertrokken en First Kiss dreigt failliet te gaan…

Regisseur en acteurs

 • Roy Poortmans portrait

  Roy Poortmans

  Director

 • Leontine Borsato portait

  Leontine Borsato

  Susan

 • Stijn Fransen portait

  Stijn Fransen

  Actor

 • Caroline de Bruijn portrait

  Caroline de Bruijn

  Jeanette

 • Marije Zuurveld portait

  Marije Zuurveld

  Bobby

 • Jeroen van Holland portrait

  Jeroen van Holland

  Marlin

 • Monique Smit portait

  Monique Smit

  Actor

 • Buddy Vedder portait

  Buddy Vedder

  Yannick

 • Vajèn van den Bosch portait

  Vajèn van den Bosch

  Roos

 • Bastiaan Ragas portait

  Bastiaan Ragas

  Father Roos

 • Christiaan van der Wal portrait

  Christiaan van der Wal

  Father Yannick

 • Ron Brandsteder portait

  Ron Brandsteder

  Doctor Bernhard

 • Manou Jue Cardoso portrait

  Manou Jue Cardoso

  Actor

 • Precious Bostelaar portrait

  Precious Bostelaar

  Actor

Trailers

First Kiss

Benieuwd naar First Kiss? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar First Kiss draait.

First Kiss in de bioscoop

First Kiss draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor First Kiss.

First Kiss streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra First Kiss te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat First Kiss een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je First Kiss zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

First Kiss torrent

Op zoek naar een torrent van First Kiss? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je First Kiss zonder zorgen.

First Kiss downloaden

Als First Kiss binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

First Kiss trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of First Kiss de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.