First Kiss

First Kiss

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk First Kiss

Moeite met waar je nou First Kiss moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor First Kiss

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

First Kiss is een klein, maar succesvol cosmeticabedrijf gespecialiseerd in lipstick. Het bedrijf staat onder leiding van Susan (Leontine Borsato), die wordt bijgestaan door Bobby en Marlin (Marije Zuurveld en Jeroen van Holland). Susan's dochter, Roos, is een typisch meisje van haar generatie. Ze maakt vlogs en presenteert haar eigen online talkshow "Give Roos a Kiss", waarin ze met andere meiden praat over onderwerpen als jongens en verliefdheid, kortom girltalk. De grote concurrent van First Kiss is Couleur de Paris, een cosmeticabedrijf geleid door Jeanette (Caroline De Bruijn: Goede tijden, slechte tijden) en haar dochter Germaine (Stijn Fransen: Goede tijden, slechte tijden). Jeanette is een meedogenloze zakenvrouw die First Kiss wil overnemen. Als Susan een overname weigert, zint Jeanette op wraak. Ze zal er alles aan doen om First Kiss kapot te maken. Ze schakelt de hulp in van de knappe fotograaf Yannick, die Roos zogenaamd kan helpen met het filmen van haar vlog. Roos wordt tot over haar oren verliefd op hem en het gevoel is wederzijds. Niets lijkt een relatie in de weg te staan, tot Yannick door Jeanette gedwongen wordt de nieuwe lipstick van First Kiss te saboteren. De wereld van Roos stort in. Yannick is met de noorderzon vertrokken en First Kiss dreigt failliet te gaan…

Regisseur en acteurs

 • Roy Poortmans portrait

  Roy Poortmans

  Director

 • Leontine Borsato portait

  Leontine Borsato

  Susan

 • Stijn Fransen portait

  Stijn Fransen

  Actor

 • Caroline de Bruijn portrait

  Caroline de Bruijn

  Jeanette

 • Marije Zuurveld portait

  Marije Zuurveld

  Bobby

 • Jeroen van Holland portrait

  Jeroen van Holland

  Marlin

 • Monique Smit portait

  Monique Smit

  Actor

 • Buddy Vedder portait

  Buddy Vedder

  Yannick

 • Vajèn van den Bosch portait

  Vajèn van den Bosch

  Roos

 • Bastiaan Ragas portait

  Bastiaan Ragas

  Father Roos

 • Christiaan van der Wal portrait

  Christiaan van der Wal

  Father Yannick

 • Ron Brandsteder portait

  Ron Brandsteder

  Doctor Bernhard

 • Manou Jue Cardoso portrait

  Manou Jue Cardoso

  Actor

 • Precious Bostelaar portrait

  Precious Bostelaar

  Actor

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

First Kiss

Op zoek naar First Kiss? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

First Kiss streamen

Het streamen van movies als First Kiss heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als First Kiss waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je First Kiss dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

First Kiss downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als First Kiss te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

First Kiss torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

First Kiss trailer

Weet je nog niet zeker of First Kiss jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.