Five Feet Apart
%
82

Five Feet Apart

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Five Feet Apart

Moeite met waar je nou Five Feet Apart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Five Feet Apart

Bekijk nog 58 bronnen

Weten in welke bioscopen Five Feet Apart draait?

Samenvatting

Stella Grant (Haley Lu Richardson) is een typisch meisje van zeventien… Ze is verslaafd aan haar laptop en ze is dol op haar beste vriendinnen. Maar in tegenstelling tot de meeste andere tieners brengt Stella een groot deel van haar tijd door in het ziekenhuis als cystic fibrosis-patiënte. Haar leven zit vol met routines, regels en zelfdiscipline - die allemaal op de proef gesteld worden als ze de ongelofelijk charmante medepatiënt Will Newman (Cole Sprouse) ontmoet. Ze flirten al snel met elkaar, maar vanwege infectie-gevaar moeten zij een veilige afstand tussen elkaar bewaren. Als hun band sterker wordt, groeit ook de drang om de regels te negeren. Wills onwil om zich strikt te houden aan zijn behandeling maakt het nog gecompliceerder. Stella inspireert Will gaandeweg om alles uit het leven te halen, maar kan zij uiteindelijk de persoon van wie zij houdt redden als ze hem niet eens mag aanraken?

Regisseur en acteurs

 • Justin Baldoni portait

  Justin Baldoni

  Director

 • Haley Lu Richardson portait

  Haley Lu Richardson

  Stella Grant

 • Cole Sprouse portait

  Cole Sprouse

  Will Newman

 • Moisés Arias portait

  Moisés Arias

  Poe

 • Kimberly Hebert Gregory portait

  Kimberly Hebert Gregory

  Nurse Barb

 • Parminder Nagra portait

  Parminder Nagra

  Dr. Noor Hamid

 • Claire Forlani portait

  Claire Forlani

  Meredith

 • Emily Baldoni portait

  Emily Baldoni

  Actor

 • Gary Weeks portait

  Gary Weeks

  Tom

 • Rebecca Chulew portrait

  Rebecca Chulew

  Doctor

 • Sue-Lynn Ansari portait

  Sue-Lynn Ansari

  Nurse

 • Ariana Guerra portait

  Ariana Guerra

  Hope Gomez

 • Cecilia Leal portrait

  Cecilia Leal

  Camila

 • Cynthia Evans portait

  Cynthia Evans

  Erin

 • Trina LaFargue portrait

  Trina LaFargue

  Mya

 • Sophia Bernard portrait

  Sophia Bernard

  Abby Grant

 • Brett Austin Johnson portrait

  Brett Austin Johnson

  Jason

Trailers

Five Feet Apart

Benieuwd naar Five Feet Apart? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Five Feet Apart draait.

Five Feet Apart in de bioscoop

Five Feet Apart draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Five Feet Apart.

Five Feet Apart streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Five Feet Apart te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Five Feet Apart een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Five Feet Apart zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Five Feet Apart torrent

Op zoek naar een torrent van Five Feet Apart? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Five Feet Apart zonder zorgen.

Five Feet Apart downloaden

Als Five Feet Apart binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Five Feet Apart trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Five Feet Apart de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.