Orla de kikkerslikker
%
51

Orla de kikkerslikker

Nu kijken

Kijk Orla de kikkerslikker

Moeite met waar je nou Orla de kikkerslikker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Orla de kikkerslikker

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Orla de Kikkerslikker is de naarste pestkop in de buurt. Als hij weer eens flink de boel heeft verziekt, bedenken de kinderen in de buurt een plan om hem voor altijd weg te jagen.

Regisseur en acteurs

 • Peter Dodd portrait

  Peter Dodd

  Director

 • Nikolaj Lie Kaas portait

  Nikolaj Lie Kaas

  Orla Frøsnapper / Tryllekunster / Klovn

 • Thure Lindhardt portait

  Thure Lindhardt

  Victor

 • Nicolaj Kopernikus portait

  Nicolaj Kopernikus

  Jakob / Lille Louis / Kontrollør / Fakir

 • Katrine Falkenberg portait

  Katrine Falkenberg

  Clara

Orla de kikkerslikker

Wil je Orla de kikkerslikker kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Orla de kikkerslikker streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Orla de kikkerslikker niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Orla de kikkerslikker zelfs gratis bekijken.

Orla de kikkerslikker downloaden

Wil je Orla de kikkerslikker ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Orla de kikkerslikker overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Orla de kikkerslikker torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Orla de kikkerslikker is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Orla de kikkerslikker trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Orla de kikkerslikker de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.