Orla de kikkerslikker
%
51

Orla de kikkerslikker

Nu kijken

Kijk Orla de kikkerslikker

Moeite met waar je nou Orla de kikkerslikker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Orla de kikkerslikker

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Orla de Kikkerslikker is de naarste pestkop in de buurt. Als hij weer eens flink de boel heeft verziekt, bedenken de kinderen in de buurt een plan om hem voor altijd weg te jagen.

Regisseur en acteurs

 • Peter Dodd portrait

  Peter Dodd

  Director

 • Nikolaj Lie Kaas portait

  Nikolaj Lie Kaas

  Orla Frøsnapper / Tryllekunster / Klovn

 • Thure Lindhardt portait

  Thure Lindhardt

  Victor

 • Nicolaj Kopernikus portait

  Nicolaj Kopernikus

  Jakob / Lille Louis / Kontrollør / Fakir

 • Katrine Falkenberg portait

  Katrine Falkenberg

  Clara

Orla de kikkerslikker

Orla de kikkerslikker streamen

Orla de kikkerslikker streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Orla de kikkerslikker downloaden

Zin om Orla de kikkerslikker te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Orla de kikkerslikker te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Orla de kikkerslikker torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Orla de kikkerslikker makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Orla de kikkerslikker trailer

Wil je er zeker van zijn dat Orla de kikkerslikker jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.