Free Solo

Free Solo

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Free Solo

Moeite met waar je nou Free Solo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Free Solo

Samenvatting

Het ongelofelijke en letterlijk adembenemende verhaal van Alex Honnold, rotsklimmer die zijn levenslange droom wil verwezenlijken: Het beklimmen van de beroemdste rotswand van de wereld, de 1 kilometer hoge El Capitan in Yosemite National Park,… free solo. Het free solo bedwingen van El Captain is dé ultieme sportprestatie. Een waarbij je je volledig moet overgeven aan je lichaam. Eén minuscuul klein foutje en het is afgelopen. Dit vereist een bepaalde mentale, bijna spirituele, staat, die gedurende de film steeds fascinerender wordt. Het wordt duidelijk dat Alex dit moet doen, dat hij niet anders kan, maar ook dat hij naar het sublieme reikt. Alex is een bedachtzame, grappige en bloedeerlijke jonge man met sinds kort een vaste vriendin, die duidelijk enorm worstelt met zijn passie. Voor hem is het uitdagen van de dood essentieel. Door de rotswanden free solo te beklimmen, zonder touw of enig ander hulpmiddel, bereikt hij een bepaalde focus, een staat van zijn, die voor hem alles is. Voor haar betekent het leven in het besef dat hij elk moment kan sterven.. De uiteindelijke klim is krankzinnig spannend. Zelden zal een film zoveel adrenaline oproepen. Maar de reis er naar toe is minstens zo fascinerend. Alex ontpopt zich als de klimversie van een Boeddhistische monnik. Aardse zaken zijn minder belangrijk dan zijn wens zichzelf te overstijgen. Een documentaire van mythische proporties, gefilmd door zijn vrienden, die toevallig ook de allerbeste bergfilm regisseurs van de wereld zijn.

Regisseur en acteurs

 • Jimmy Chin portait

  Jimmy Chin

  Director

 • Elizabeth Chai Vasarhelyi portait

  Elizabeth Chai Vasarhelyi

  Director

 • Alex Honnold portait

  Alex Honnold

  Himself

 • Jimmy Chin portait

  Jimmy Chin

  Himself

 • Tommy Caldwell portrait

  Tommy Caldwell

  Himself

 • Sanni McCandless portrait

  Sanni McCandless

  Herself

Trailers

Free Solo

Zin om Free Solo lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Free Solo te bekijken voor je op een rijtje.

Free Solo downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Free Solo downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Free Solo. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Free Solo er ook in SD heel goed uit.

Free Solo streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Free Solo net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Free Solo hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Free Solo helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Free Solo torrent

Denk je dat je om Free Solo te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Free Solo trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Free Solo de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.