Freek
Bekijk de trailer

Kijk Freek

Moeite met waar je nou Freek moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Freek

Samenvatting

"Hoe lang kan ik nog mee?” zingt cabaret- en theaterveteraan Freek de Jonge, die dit jaar 75 wordt. Tijd om de balans op te maken. Wat heeft hij goed gedaan en kan hij de keren dat hij als artiest én als mens tekort heeft geschoten nog rechtzetten? Filmmaker Dennis Alink (Sluizer Speaks, Unknown Brood) duikt diep in het leven van Freek. De filmmaker dient daarbij als spiegel maar ook als geweten. Hij leidt de onnavolgbare kunstenaar langs oude demonen en pijnpunten zoals zijn tomeloze ambitie en onstilbare honger naar aandacht. Houdt Freek zich aan zijn voornemen af te rekenen met het verleden? Confrontaties met collega’s als André van Duin, Herman Finkers, Jacques Klöters en geliefden als zijn vrouw Hella, vinden hun weerslag in zijn optredens. In hoeverre gebruikt Freek het podium om aan de realiteit te ontsnappen? Geleidelijk ontstaat het beeld van een man voor wie de bühne verlaten geen optie is. Met Freek komen we mee het podium op: het applaus is overweldigend.

Regisseur en acteurs

 • Dennis Alink portrait

  Dennis Alink

  Director

 • Freek de Jonge portrait

  Freek de Jonge

  Actor

 • Hella de Jonge portrait

  Hella de Jonge

  Actor

 • André van Duin portrait

  André van Duin

  Actor

 • Herman Finkers portrait

  Herman Finkers

  Actor

Trailers

Freek

Zin om Freek lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Freek te bekijken voor je op een rijtje.

Freek downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Freek downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Freek. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Freek er ook in SD heel goed uit.

Freek streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Freek net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Freek hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Freek helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Freek torrent

Denk je dat je om Freek te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Freek trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Freek de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.