Rafiki

Rafiki

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Rafiki

Moeite met waar je nou Rafiki moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Rafiki

Samenvatting

"Goede Keniaanse meisjes worden goede Keniaanse echtgenotes", maar Kena en Ziki hebben heel andere plannen. Ondanks de politieke rivaliteit tussen hun families houdt hun vriendschap stand. Ze steunen elkaar in het najagen van hun dromen in een conservatieve wereld. Als de liefde tussen de twee meisjes opbloeit, worden de vriendinnen voor de keuze gesteld: kiezen ze voor hun geluk of hun veiligheid? De film Rafiki ging in Cannes in première en de release werd in het conservatieve Kenia verboden. Het lukte na veel actievoeren om de film een week in de bioscopen te vertonen.

Regisseur en acteurs

 • Wanuri Kahiu portait

  Wanuri Kahiu

  Director

 • Samantha Mugatsia portait

  Samantha Mugatsia

  Kena

 • Sheila Munyiva portait

  Sheila Munyiva

  Ziki

 • Jimmi Gathu portrait

  Jimmi Gathu

  John Mwaura

 • Nini Wacera portrait

  Nini Wacera

  Mercy

 • Dennis Musyoka portrait

  Dennis Musyoka

  Peter Okemi

 • Patricia Amira portrait

  Patricia Amira

  Rose Okemi

 • Neville Misati portrait

  Neville Misati

  Blacksta

 • Muthoni Gathecha portrait

  Muthoni Gathecha

  Mama Atim

 • Nice Githinji portrait

  Nice Githinji

  Nduta

 • Charlie Karumi portrait

  Charlie Karumi

  Waireri

 • Vitalis Waweru portrait

  Vitalis Waweru

  Tom

 • Hellen Aura portrait

  Hellen Aura

  Elizabeth

 • Githae Njogu portrait

  Githae Njogu

  Pastor

Trailers

Rafiki

Benieuwd naar Rafiki? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Rafiki draait.

Rafiki in de bioscoop

Rafiki draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Rafiki.

Rafiki streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Rafiki te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Rafiki een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Rafiki zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Rafiki torrent

Op zoek naar een torrent van Rafiki? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Rafiki zonder zorgen.

Rafiki downloaden

Als Rafiki binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Rafiki trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Rafiki de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.