Funan
Bekijk de trailer

Kijk Funan

Moeite met waar je nou Funan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Funan

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen Funan draait?

Samenvatting

De geschiedenis van het Rode Khmer-regime wordt door regisseur Denis Do tot leven gewekt, de film is geïnspireerd op het leven van zijn eigen moeder. Ten tijde van de Rode Khmer revolutie vecht een Cambodjaanse moeder voor haar leven en dat van haar zoon. Kinderen worden van hun ouders gescheiden. Vader en moeder en de rest van de familie belanden samen in een kamp. Ze proberen de gruwelen van het kamp te ontvluchten om zo de zoektocht naar hun kind te starten. Funan won de prijs voor beste animatiefilm tijdens het Annecy International Animated Filmfestival en ontving twee Emile Awards.

Regisseur en acteurs

 • Denis Do portait

  Denis Do

  Director

 • Bérénice Bejo portait

  Bérénice Bejo

  Actor

 • Louis Garrel portait

  Louis Garrel

  Actor

Trailers

Funan

Benieuwd naar Funan? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Funan draait.

Funan in de bioscoop

Funan draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Funan.

Funan streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Funan te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Funan een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Funan zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Funan torrent

Op zoek naar een torrent van Funan? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Funan zonder zorgen.

Funan downloaden

Als Funan binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Funan trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Funan de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.