Gabriel and the Mountain

Gabriel and the Mountain

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gabriel and the Mountain

Moeite met waar je nou Gabriel and the Mountain moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gabriel and the Mountain

Samenvatting

Vooraleer hij in een prestigieuze Amerikaanse universiteit gaat studeren, besluit Gabriel Buchmann de wereld voor een jaar rond te reizen, met zijn rugzak vol dromen. Na tien maanden op weg arriveert hij in Kenia. Hij is vastbesloten om het Afrikaanse continent te ontdekken. Tot hij de top van de berg Mulanje, Malawi, zijn laatste bestemming bereikt...

Regisseur en acteurs

 • Fellipe Barbosa portrait

  Fellipe Barbosa

  Director

 • João Pedro Zappa portrait

  João Pedro Zappa

  Actor

 • Caroline Abras portait

  Caroline Abras

  Actor

 • Rashidi Athuman portrait

  Rashidi Athuman

  Actor

 • Luke Mpata portrait

  Luke Mpata

  Actor

 • Alex Alembe portrait

  Alex Alembe

  Actor

 • Rhosinah Sekeleti portrait

  Rhosinah Sekeleti

  Actor

 • Leonard Siampala portrait

  Leonard Siampala

  Actor

 • John Goodluck portrait

  John Goodluck

  Actor

Trailers

Gabriel and the Mountain

Benieuwd naar Gabriel and the Mountain? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Gabriel and the Mountain kunt bekijken.

Gabriel and the Mountain streamen

Wil je Gabriel and the Mountain streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Gabriel and the Mountain gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Gabriel and the Mountain downloaden

movies als Gabriel and the Mountain kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Gabriel and the Mountain. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gabriel and the Mountain. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Gabriel and the Mountain torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Gabriel and the Mountain te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Gabriel and the Mountain trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Gabriel and the Mountain je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!