Gabriel and the Mountain

Gabriel and the Mountain

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gabriel and the Mountain

Moeite met waar je nou Gabriel and the Mountain moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gabriel and the Mountain

Samenvatting

Vooraleer hij in een prestigieuze Amerikaanse universiteit gaat studeren, besluit Gabriel Buchmann de wereld voor een jaar rond te reizen, met zijn rugzak vol dromen. Na tien maanden op weg arriveert hij in Kenia. Hij is vastbesloten om het Afrikaanse continent te ontdekken. Tot hij de top van de berg Mulanje, Malawi, zijn laatste bestemming bereikt...

Regisseur en acteurs

 • Fellipe Barbosa portrait

  Fellipe Barbosa

  Director

 • João Pedro Zappa portrait

  João Pedro Zappa

  Actor

 • Caroline Abras portait

  Caroline Abras

  Actor

 • Rashidi Athuman portrait

  Rashidi Athuman

  Actor

 • Luke Mpata portrait

  Luke Mpata

  Actor

 • Alex Alembe portrait

  Alex Alembe

  Actor

 • Rhosinah Sekeleti portrait

  Rhosinah Sekeleti

  Actor

 • Leonard Siampala portrait

  Leonard Siampala

  Actor

 • John Goodluck portrait

  John Goodluck

  Actor

Trailers

Gabriel and the Mountain

Veel gehoord over Gabriel and the Mountain en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Gabriel and the Mountain heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Gabriel and the Mountain streamen

Wil je Gabriel and the Mountain, de movie met João Pedro Zappa, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Gabriel and the Mountain zelfs gratis kijken.

Gabriel and the Mountain downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Gabriel and the Mountain ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Gabriel and the Mountain er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Gabriel and the Mountain torrent

Op zoek naar een torrent van Gabriel and the Mountain? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Gabriel and the Mountain te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Gabriel and the Mountain trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Gabriel and the Mountain. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.