Gabriel and the Mountain

Gabriel and the Mountain

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gabriel and the Mountain

Moeite met waar je nou Gabriel and the Mountain moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gabriel and the Mountain

Samenvatting

Vooraleer hij in een prestigieuze Amerikaanse universiteit gaat studeren, besluit Gabriel Buchmann de wereld voor een jaar rond te reizen, met zijn rugzak vol dromen. Na tien maanden op weg arriveert hij in Kenia. Hij is vastbesloten om het Afrikaanse continent te ontdekken. Tot hij de top van de berg Mulanje, Malawi, zijn laatste bestemming bereikt...

Regisseur en acteurs

 • Fellipe Barbosa portrait

  Fellipe Barbosa

  Director

 • João Pedro Zappa portrait

  João Pedro Zappa

  Actor

 • Caroline Abras portait

  Caroline Abras

  Actor

 • Rashidi Athuman portrait

  Rashidi Athuman

  Actor

 • Luke Mpata portrait

  Luke Mpata

  Actor

 • Alex Alembe portrait

  Alex Alembe

  Actor

 • Rhosinah Sekeleti portrait

  Rhosinah Sekeleti

  Actor

 • Leonard Siampala portrait

  Leonard Siampala

  Actor

 • John Goodluck portrait

  John Goodluck

  Actor

Trailers

Gabriel and the Mountain

Op zoek naar Gabriel and the Mountain? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Gabriel and the Mountain streamen

Het streamen van movies als Gabriel and the Mountain heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Gabriel and the Mountain waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Gabriel and the Mountain dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Gabriel and the Mountain downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Gabriel and the Mountain te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Gabriel and the Mountain torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Gabriel and the Mountain trailer

Weet je nog niet zeker of Gabriel and the Mountain jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.