Gambit
%
71

Gambit

Nu kijken

Kijk Gambit

Moeite met waar je nou Gambit moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gambit

Samenvatting

Samen met een knap mysterieus Aziatisch meisje werkt de Britse dief Harry Dean aan een plan om een waardevol beeldhouwwerk te stelen van een arrogante verzamelaar.

Regisseur en acteurs

 • Ronald Neame portait

  Ronald Neame

  Director

 • Michael Caine portait

  Michael Caine

  Harry Tristan Dean

 • Shirley MacLaine portait

  Shirley MacLaine

  Nicole Chang

 • Herbert Lom portait

  Herbert Lom

  Ahmad Shahbandar

 • John Abbott portait

  John Abbott

  Emile Fournier

 • Roger C. Carmel portait

  Roger C. Carmel

  Ram

 • Richard Angarola portait

  Richard Angarola

  Colonel Salim

 • Maurice Marsac portait

  Maurice Marsac

  Hotel Clerk

 • Arnold Moss portait

  Arnold Moss

  Abdul

Gambit

Op zoek naar Gambit? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Gambit streamen

Het streamen van movies als Gambit heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Gambit waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Gambit dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Gambit downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Gambit te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Gambit torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Gambit trailer

Weet je nog niet zeker of Gambit jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.