Game Change
%
74

Game Change

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Game Change

Moeite met waar je nou Game Change moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Game Change

Samenvatting

In 2008 was de presidentsverkiezing een waar spektakel. Iedereen keek naar de race naar het Witte Huis die zich ontspon als een soort van sprookje. De steile opgang en historische triomf van Barack Obama. De schokkende val van het Huis van Clinton - en de onwaarschijnlijke wederopstanding van Hillary als Obama’s partner en Amerika’s gezicht naar de wereld. De vluchtige performance van John McCain en de betoverende verschijning van Sarah Palin. Maar ondanks de ruime verslaggeving van dit drama is weinig van het echte verhaal achter de schermen bekend - tot nu.

Regisseur en acteurs

 • Jay Roach portait

  Jay Roach

  Director

 • Julianne Moore portait

  Julianne Moore

  Sarah Palin

 • Woody Harrelson portait

  Woody Harrelson

  Steve Schmidt

 • Ed Harris portait

  Ed Harris

  John McCain

 • Peter MacNicol portait

  Peter MacNicol

  Rick Davis

 • Jamey Sheridan portait

  Jamey Sheridan

  Mark Salter

 • Sarah Paulson portait

  Sarah Paulson

  Nicolle Wallace

 • Ron Livingston portait

  Ron Livingston

  Mark Wallace

 • Brian d'Arcy James portait

  Brian d'Arcy James

  Ted Frank

 • David Barry Gray portrait

  David Barry Gray

  Todd Palin

 • Brenna McDonough portait

  Brenna McDonough

  Phone Volunteer

Trailers

Game Change

Wil je Game Change kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Game Change streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Game Change niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Game Change zelfs gratis bekijken.

Game Change downloaden

Wil je Game Change ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Game Change overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Game Change torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Game Change is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Game Change trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Game Change de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.