Game Face
%
66

Game Face

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Game Face

Moeite met waar je nou Game Face moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Game Face

Samenvatting

Deze documentaire volgt de strijd van de transseksuele MMA-vechter Fallon Fox en de homoseksuele basketballer Terrence Clemens voor acceptatie binnen hun sport.

Regisseur en acteurs

 • Michiel Thomas portrait

  Michiel Thomas

  director

 • Terrence Clemens portrait

  Terrence Clemens

  actor

 • Fallon Fox portrait

  Fallon Fox

  actor

Trailers

Game Face

Wil je Game Face kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Game Face streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Game Face niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Game Face zelfs gratis bekijken.

Game Face downloaden

Wil je Game Face ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Game Face overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Game Face torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Game Face is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Game Face trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Game Face de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.