Game Face
%
66

Game Face

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Game Face

Moeite met waar je nou Game Face moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Game Face

Samenvatting

Deze documentaire volgt de strijd van de transseksuele MMA-vechter Fallon Fox en de homoseksuele basketballer Terrence Clemens voor acceptatie binnen hun sport.

Regisseur en acteurs

 • Michiel Thomas portrait

  Michiel Thomas

  director

 • Terrence Clemens portrait

  Terrence Clemens

  actor

 • Fallon Fox portrait

  Fallon Fox

  actor

Trailers

Game Face

Game Face streamen

Game Face streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Game Face downloaden

Zin om Game Face te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Game Face te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Game Face torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Game Face makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Game Face trailer

Wil je er zeker van zijn dat Game Face jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.