Game Night

Game Night

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Game Night

Moeite met waar je nou Game Night moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Game Night

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Jason Bateman (de Horrible Bosses films, TV-serie Arrested Development) en Oscar® genomineerde Rachel McAdams (Spotlight, Dr. Strange) werken samen in de door John Francis Daley & Jonathan Goldstein geregisseerde New Line Cinema actie-komedie Game Night. De hoofdrollen van Max en Annie worden vertolkt door Bateman en McAdams. Voor hun wekelijkse spelletjesavond voor koppels wordt de lat hoger gelegd wanneer Max's charismatische broer, Brooks (Chandler), een moord mysterie partijtje organiseert, compleet met neppe schurken en FBI agenten. Dus wanneer Brooks wordt gekidnapped hoort dat bij het spel... toch? Maar wanneer de zes uber-competitieve spelers vastberaden zijn om de zaak op te lossen en te winnen, ontdekken ze dat dit 'spel', noch Brooks, is wat het lijkt. In de loop van één chaotische nacht, bevinden de vrienden zich steeds dieper in de problemen. Iedere wending die het "spel" neemt leidt tot een nieuwe onverwachtse richting waar ze zich uit moeten werken. Geen regels, geen puntentelling en geen idee wie alle spelers zijn. Dit wordt of het leukste spel ooit, of ... game over. De cast bestaat naast Bateman en McAdams uit Billy Magnussen (Bridge of Spies, TV-serie, American Crime Story), Sharon Horgan (Amazon-serie Catastrophe), Lamorne Morris (TV-serie New Girl), Kylie Bunbury (TV-serie Pitch, Under the Dome), Jesse Plemons (Black Mass, TV-serie Fargo), Danny Huston (Wonder Woman, X-Men Origins: Wolverine), met Michael C. Hall (TV-serie Dexter en Six Feet Under) en Kyle Chandler (Manchester by the Sea, TV-serie Bloodline).

Regisseur en acteurs

 • John Francis Daley portait

  John Francis Daley

  Director

 • Jonathan Goldstein portait

  Jonathan Goldstein

  Director

 • Rachel McAdams portait

  Rachel McAdams

  Annie

 • Jason Bateman portait

  Jason Bateman

  Max

 • Kyle Chandler portait

  Kyle Chandler

  Brooks

 • Jesse Plemons portait

  Jesse Plemons

  Actor

 • Jeffrey Wright portait

  Jeffrey Wright

  Actor

 • Billy Magnussen portait

  Billy Magnussen

  Ryan

 • Lamorne Morris portait

  Lamorne Morris

  Actor

 • Sharon Horgan portait

  Sharon Horgan

  Sarah

 • Kylie Bunbury portait

  Kylie Bunbury

  Actor

 • Chelsea Peretti portait

  Chelsea Peretti

  Actor

 • Michael Cyril Creighton portait

  Michael Cyril Creighton

  Bill

 • Joshua Mikel portait

  Joshua Mikel

  Colin

 • Camille Chen portait

  Camille Chen

  Dr. Chin

 • Natasha Hall portrait

  Natasha Hall

  Madison

 • Curtis Lyons portrait

  Curtis Lyons

  Logan

Trailers

Game Night

Wil je Game Night kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Game Night streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Game Night niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Game Night zelfs gratis bekijken.

Game Night downloaden

Wil je Game Night ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Game Night overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Game Night torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Game Night is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Game Night trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Game Night de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.