Game of Death
%
47

Game of Death

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Game of Death

Moeite met waar je nou Game of Death moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Game of Death

Samenvatting

CIA-agent Marcus werkt undercover als bodyguard van wapenhandelaar Frank Smith. Wanneer laatstgenoemde een hartaanval krijgt, brengt Marcus hem naar het ziekenhuis waar Smith met spoed naar de operatiekamer wordt gebracht. Daar beginnen Marcus' problemen pas echt, want hij ontdekt dat het ziekenhuis wemelt van de huurmoordenaars. Nog groter is zijn verbazing wanneer blijkt dat het om CIA-agenten gaat! In een race naar de vijfde verdieping, waar Smith wordt geopereerd, vecht Marcus zich op elke verdieping door een leger topvechters. Dan ontdekt hij ook waarom zijn ex-collega's het op hem voorzien hebben…

Regisseur en acteurs

 • Giorgio Serafini portrait

  Giorgio Serafini

  director

 • Eyad Elbitar portrait

  Eyad Elbitar

  actor

 • Robert Davi portrait

  Robert Davi

  actor

 • Gary Daniels portrait

  Gary Daniels

  actor

 • Quinn Duffy portrait

  Quinn Duffy

  actor

 • Ernie Hudson portrait

  Ernie Hudson

  actor

 • Zoë Bell portrait

  Zoë Bell

  actor

 • Aunjanue Ellis portrait

  Aunjanue Ellis

  actor

 • Wesley Snipes portrait

  Wesley Snipes

  actor

Trailers

Game of Death

Benieuwd naar Game of Death? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Game of Death draait.

Game of Death in de bioscoop

Game of Death draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Game of Death.

Game of Death streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Game of Death te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Game of Death een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Game of Death zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Game of Death torrent

Op zoek naar een torrent van Game of Death? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Game of Death zonder zorgen.

Game of Death downloaden

Als Game of Death binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Game of Death trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Game of Death de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.