Game of Death
%
47

Game of Death

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Game of Death

Moeite met waar je nou Game of Death moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Game of Death

Samenvatting

CIA-agent Marcus werkt undercover als bodyguard van wapenhandelaar Frank Smith. Wanneer laatstgenoemde een hartaanval krijgt, brengt Marcus hem naar het ziekenhuis waar Smith met spoed naar de operatiekamer wordt gebracht. Daar beginnen Marcus' problemen pas echt, want hij ontdekt dat het ziekenhuis wemelt van de huurmoordenaars. Nog groter is zijn verbazing wanneer blijkt dat het om CIA-agenten gaat! In een race naar de vijfde verdieping, waar Smith wordt geopereerd, vecht Marcus zich op elke verdieping door een leger topvechters. Dan ontdekt hij ook waarom zijn ex-collega's het op hem voorzien hebben…

Regisseur en acteurs

 • Giorgio Serafini portrait

  Giorgio Serafini

  director

 • Eyad Elbitar portrait

  Eyad Elbitar

  actor

 • Robert Davi portrait

  Robert Davi

  actor

 • Gary Daniels portrait

  Gary Daniels

  actor

 • Quinn Duffy portrait

  Quinn Duffy

  actor

 • Ernie Hudson portrait

  Ernie Hudson

  actor

 • Zoë Bell portrait

  Zoë Bell

  actor

 • Aunjanue Ellis portrait

  Aunjanue Ellis

  actor

 • Wesley Snipes portrait

  Wesley Snipes

  actor

Trailers

Game of Death

Zin om Game of Death lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Game of Death te bekijken voor je op een rijtje.

Game of Death downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Game of Death downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Game of Death. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Game of Death er ook in SD heel goed uit.

Game of Death streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Game of Death net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Game of Death hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Game of Death helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Game of Death torrent

Denk je dat je om Game of Death te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Game of Death trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Game of Death de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.