Game
%
75

Game

Kijk Game

Moeite met waar je nou Game moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

James Brooke is een Britse gepensioneerde diplomaat en recreatief jager. Na jarenlang in Afrika gestationeerd te zijn geweest, woont hij nu in Amsterdam met zijn jongere Nederlandse vrouw Annette. Ze leiden een rustig en comfortabel leven aan de Amsterdamse grachten.James is opnieuw gevraagd voor een diplomatieke functie door het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken. In deze onstabiele politieke tijden is er behoefte aan nieuwe gezichten en James wordt weer van stal gehaald. Er is hem een hoge functie aangeboden; één die zowel hij als zijn ambitieuze vrouw niet kunnen weigeren. Als hun dochter Susan, net ontslagen uit een psychiatrische kliniek, samen met haar Keniaanse vriend Robert besluit om naar ‘huis’ te komen, ontstaat er een grimmige sfeer. De plannen van James en Annette komen onder vuur te liggen door de langzame ontrafeling van een duister geheim...

Regisseur en acteurs

 • Miles Roston portait

  Miles Roston

  Director

 • Roy Marsden portait

  Roy Marsden

  James Brooke

 • Leila Mimmack portait

  Leila Mimmack

  Susan

 • Susan Visser portait

  Susan Visser

  Annette

 • Jotham Annan portait

  Jotham Annan

  Robert

Game

Wil je Game kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Game streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Game niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Game zelfs gratis bekijken.

Game downloaden

Wil je Game ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Game overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Game torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Game is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Game trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Game de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.