Game

Game

Kijk Game

Moeite met waar je nou Game moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

  Samenvatting

  James Brooke is een Britse gepensioneerde diplomaat en recreatief jager. Na jarenlang in Afrika gestationeerd te zijn geweest, woont hij nu in Amsterdam met zijn jongere Nederlandse vrouw Annette. Ze leiden een rustig en comfortabel leven aan de Amsterdamse grachten.James is opnieuw gevraagd voor een diplomatieke functie door het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken. In deze onstabiele politieke tijden is er behoefte aan nieuwe gezichten en James wordt weer van stal gehaald. Er is hem een hoge functie aangeboden; één die zowel hij als zijn ambitieuze vrouw niet kunnen weigeren. Als hun dochter Susan, net ontslagen uit een psychiatrische kliniek, samen met haar Keniaanse vriend Robert besluit om naar ‘huis’ te komen, ontstaat er een grimmige sfeer. De plannen van James en Annette komen onder vuur te liggen door de langzame ontrafeling van een duister geheim...

  Regisseur en acteurs

  • Miles Roston portait

   Miles Roston

   Director

  • Roy Marsden portait

   Roy Marsden

   James Brooke

  • Leila Mimmack portait

   Leila Mimmack

   Susan

  • Susan Visser portait

   Susan Visser

   Annette

  • Jotham Annan portait

   Jotham Annan

   Robert

  Game

  Wil jij Game zien? Waarom zou je Game dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om Game te kunnen zien.

  Game torrent

  Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van Game! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van Game mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

  Game streamen

  Er is een kans dat Game momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van Game met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar Game gaat dus niet. Dat snap jij vast.

  Game in de bioscoop

  Ook Game laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

  Game trailer

  Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van Game. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.