Game
%
75

Game

Kijk Game

Moeite met waar je nou Game moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

James Brooke is een Britse gepensioneerde diplomaat en recreatief jager. Na jarenlang in Afrika gestationeerd te zijn geweest, woont hij nu in Amsterdam met zijn jongere Nederlandse vrouw Annette. Ze leiden een rustig en comfortabel leven aan de Amsterdamse grachten.James is opnieuw gevraagd voor een diplomatieke functie door het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken. In deze onstabiele politieke tijden is er behoefte aan nieuwe gezichten en James wordt weer van stal gehaald. Er is hem een hoge functie aangeboden; één die zowel hij als zijn ambitieuze vrouw niet kunnen weigeren. Als hun dochter Susan, net ontslagen uit een psychiatrische kliniek, samen met haar Keniaanse vriend Robert besluit om naar ‘huis’ te komen, ontstaat er een grimmige sfeer. De plannen van James en Annette komen onder vuur te liggen door de langzame ontrafeling van een duister geheim...

Regisseur en acteurs

 • Miles Roston portrait

  Miles Roston

  Director

 • Roy Marsden portait

  Roy Marsden

  James Brooke

 • Leila Mimmack portait

  Leila Mimmack

  Susan

 • Susan Visser portait

  Susan Visser

  Annette

 • Jotham Annan portait

  Jotham Annan

  Robert

Game

Benieuwd naar Game? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Game kunt bekijken.

Game streamen

Wil je Game streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Game gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Game downloaden

movies als Game kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Game. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Game. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Game torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Game te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Game trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Game je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!