Gandhi
%
81

Gandhi

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gandhi

Moeite met waar je nou Gandhi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gandhi

Samenvatting

Ben Kingsley speelt Ghandi die zich verzette tegen het Britse bewind in India en een wereldsymbool werd van vrede en begrip.

Regisseur en acteurs

 • Richard Attenborough portrait

  Richard Attenborough

  director

 • Günther Maria Halmer portrait

  Günther Maria Halmer

  actor

 • Athol Fugard portrait

  Athol Fugard

  actor

 • Ian Charleson portrait

  Ian Charleson

  actor

 • Martin Sheen portrait

  Martin Sheen

  actor

 • John Mills portrait

  John Mills

  actor

 • Trevor Howard portrait

  Trevor Howard

  actor

 • John Gielgud portrait

  John Gielgud

  actor

 • Edward Fox portrait

  Edward Fox

  actor

 • Candice Bergen portrait

  Candice Bergen

  actor

 • Ben Kingsley portrait

  Ben Kingsley

  actor

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Gandhi

Zin om Gandhi lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Gandhi te bekijken voor je op een rijtje.

Gandhi downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Gandhi downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gandhi. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Gandhi er ook in SD heel goed uit.

Gandhi streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Gandhi net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Gandhi hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Gandhi helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Gandhi torrent

Denk je dat je om Gandhi te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Gandhi trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Gandhi de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.