Garage
%
71

Garage

Kijk Garage

Moeite met waar je nou Garage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Josie wordt door zijn omgeving voor een ongevaarlijke buitenstaander gehouden. Om zijn brood te verdienen houdt hij zijn hele volwassen leven lang al een vervallen tankstation open ergens in het diepe, kleinsteedse Ierland. Hij is een simpele ziel en alleen op de wereld. Maar hij is een onverbeterlijke optimist en op zijn manier ook gelukkig. Als Josie op een bepaald moment de hulp krijgt van een leerling zet dat, voor hij er erg in heeft, zijn hele leven op zijn kop.

Regisseur en acteurs

 • Lenny Abrahamson portrait

  Lenny Abrahamson

  Director

 • Pat Shortt portrait

  Pat Shortt

  Actor

 • Conor Ryan portrait

  Conor Ryan

  Actor

 • Anne-Marie Duff portrait

  Anne-Marie Duff

  Actor

Garage

Benieuwd naar Garage? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Garage kunt bekijken.

Garage streamen

Wil je Garage streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Garage gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Garage downloaden

movies als Garage kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Garage. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Garage. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Garage torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Garage te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Garage trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Garage je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!