Garfield: A Tail of Two Kitties
%
50

Garfield: A Tail of Two Kitties

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Garfield: A Tail of Two Kitties

Moeite met waar je nou Garfield: A Tail of Two Kitties moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Garfield: A Tail of Two Kitties

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Jon wil Garfield alleen thuis laten tijdens zijn reis naar Londen, maar de luie kat verstopt zich in de bagage van zijn baasje. In de metropool loopt hij zijn dubbelganger sir Prince tegen het lijf, een kat van koninklijke afkomst en eigenaar van een reusachtig landgoed. Wanneer de twee per ongeluk worden verwisseld, geniet Garfield met volle teugen van zijn luxueuze leventje. Ondertussen leert Prince de geneugten van het "gewone" leven kennen: hij gaat op kroegentocht en propt zich vol met lasagne. Voor Garfield mag het zo blijven, maar zijn prinsenleventje wordt bedreigd, want de jaloerse Lord Dagis heeft het op hem gemunt ...

Regisseur en acteurs

 • Tim Hill portrait

  Tim Hill

  director

 • Bob Hoskins portrait

  Bob Hoskins

  actor

 • Lucy Davis portrait

  Lucy Davis

  actor

 • Roger Rees portrait

  Roger Rees

  actor

 • Ian Abercrombie portrait

  Ian Abercrombie

  actor

 • Bill Murray portrait

  Bill Murray

  actor

 • Billy Connolly portrait

  Billy Connolly

  actor

 • Jennifer Love Hewitt portrait

  Jennifer Love Hewitt

  actor

 • Breckin Meyer portrait

  Breckin Meyer

  actor

Trailers

Garfield: A Tail of Two Kitties

Benieuwd naar Garfield: A Tail of Two Kitties? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Garfield: A Tail of Two Kitties kunt bekijken.

Garfield: A Tail of Two Kitties streamen

Wil je Garfield: A Tail of Two Kitties streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Garfield: A Tail of Two Kitties gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Garfield: A Tail of Two Kitties downloaden

movies als Garfield: A Tail of Two Kitties kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Garfield: A Tail of Two Kitties. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Garfield: A Tail of Two Kitties. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Garfield: A Tail of Two Kitties torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Garfield: A Tail of Two Kitties te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Garfield: A Tail of Two Kitties trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Garfield: A Tail of Two Kitties je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!