GasHole
%
69

GasHole

Bekijk de trailer

Kijk GasHole

Moeite met waar je nou GasHole moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Documentary film about the history of Oil prices and the future of alternative fuels. The film takes a wide, yet detailed examination of our dependence on foreign supplies of Oil. What are the causes that led from America turning from a leading exporter of oil to the world's largest importer?

Regisseur en acteurs

 • Jeremy Wagener portrait

  Jeremy Wagener

  Director

 • Scott Dwayne Roberts portrait

  Scott Dwayne Roberts

  Director

 • Peter Gallagher portait

  Peter Gallagher

  Narrator

 • George W. Bush portait

  George W. Bush

  himself

 • Joshua Jackson portait

  Joshua Jackson

  himself

Trailers

GasHole

Veel gehoord over GasHole en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt GasHole heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

GasHole streamen

Wil je GasHole, de movie met Peter Gallagher, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je GasHole zelfs gratis kijken.

GasHole downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je GasHole ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet GasHole er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

GasHole torrent

Op zoek naar een torrent van GasHole? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van GasHole te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

GasHole trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van GasHole. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.