Gaslight

Gaslight

Nu kijken

Kijk Gaslight

Moeite met waar je nou Gaslight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gaslight

Samenvatting

Late 19th century Victorian England. Deeply in love, a young bride refuses to believe--then cannot convince anyone else--that her new husband is a thief who murdered her aunt, that members of her household are plotting to kill her...and that something evil will happen every time she sees a dimming of the Gaslight.

Regisseur en acteurs

 • Thorold Dickinson portrait

  Thorold Dickinson

  Director

 • Anton Walbrook portrait

  Anton Walbrook

  Actor

 • Diana Wynyard portrait

  Diana Wynyard

  Actor

 • Frank Pettingell portrait

  Frank Pettingell

  Actor

 • Cathleen Cordell portrait

  Cathleen Cordell

  Actor

 • Robert Newton portrait

  Robert Newton

  Actor

Gaslight

Veel gehoord over Gaslight en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Gaslight heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Gaslight streamen

Wil je Gaslight, de movie met Anton Walbrook, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Gaslight zelfs gratis kijken.

Gaslight downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Gaslight ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Gaslight er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Gaslight torrent

Op zoek naar een torrent van Gaslight? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Gaslight te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Gaslight trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Gaslight. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.