Guust Flater
%
53

Guust Flater

Nu kijken

Kijk Guust Flater

Moeite met waar je nou Guust Flater moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Guust Flater

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Nou moe! Guust komt stage lopen bij aupeticoin. Met zijn maffe uitvindingen zet hij het dagelijkse leven van zijn collega's op stelten. Onze geniale knutselaar beleeft knotsgekke avonturen met een kat, een meeuw, een koe en de Flaterfoon. En hoewel Guust het goed bedoelt, werkt hij zijn baas Pruimpit flink op de zenuwen. Slaagt onze Koning van de Flaters erin om zijn collega's van hun werk te houden én te voorkomen dat die vreselijke Meneer De Mesmaeker aupeticoin koopt ?

Regisseur en acteurs

 • Pierre-François Martin-Laval portait

  Pierre-François Martin-Laval

  Director

 • Théo Fernandez portait

  Théo Fernandez

  Gaston Lagaffe

 • Pierre-François Martin-Laval portait

  Pierre-François Martin-Laval

  Prunelle

 • Arnaud Ducret portait

  Arnaud Ducret

  Longtarin

 • Jérôme Commandeur portait

  Jérôme Commandeur

  M. de Mesmaeker

 • Alison Wheeler portait

  Alison Wheeler

  Mademoiselle Jeanne

 • Estéban portait

  Estéban

  Bertrand Labévue

 • Sébastien Chassagne portait

  Sébastien Chassagne

  Raoul

 • Christophe Canard portait

  Christophe Canard

  Boulier

 • Franc Bruneau portait

  Franc Bruneau

  Lebrac

 • Maka Sidibe portait

  Maka Sidibe

  Jeff

Guust Flater

Op zoek naar Guust Flater? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Guust Flater streamen

Het streamen van movies als Guust Flater heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Guust Flater waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Guust Flater dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Guust Flater downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Guust Flater te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Guust Flater torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Guust Flater trailer

Weet je nog niet zeker of Guust Flater jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.