Guust Flater
%
53

Guust Flater

Nu kijken

Kijk Guust Flater

Moeite met waar je nou Guust Flater moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Guust Flater

Samenvatting

Nou moe! Guust komt stage lopen bij aupeticoin. Met zijn maffe uitvindingen zet hij het dagelijkse leven van zijn collega's op stelten. Onze geniale knutselaar beleeft knotsgekke avonturen met een kat, een meeuw, een koe en de Flaterfoon. En hoewel Guust het goed bedoelt, werkt hij zijn baas Pruimpit flink op de zenuwen. Slaagt onze Koning van de Flaters erin om zijn collega's van hun werk te houden én te voorkomen dat die vreselijke Meneer De Mesmaeker aupeticoin koopt ?

Regisseur en acteurs

 • Pierre-François Martin-Laval portait

  Pierre-François Martin-Laval

  Director

 • Théo Fernandez portait

  Théo Fernandez

  Gaston Lagaffe

 • Pierre-François Martin-Laval portait

  Pierre-François Martin-Laval

  Prunelle

 • Arnaud Ducret portait

  Arnaud Ducret

  Longtarin

 • Jérôme Commandeur portait

  Jérôme Commandeur

  M. de Mesmaeker

 • Alison Wheeler portait

  Alison Wheeler

  Mademoiselle Jeanne

 • Estéban portait

  Estéban

  Bertrand Labévue

 • Sébastien Chassagne portait

  Sébastien Chassagne

  Raoul

 • Christophe Canard portait

  Christophe Canard

  Boulier

 • Franc Bruneau portait

  Franc Bruneau

  Lebrac

 • Maka Sidibe portait

  Maka Sidibe

  Jeff

Guust Flater

Wil je Guust Flater kijken? De movie van Pierre-François Martin-Laval uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Guust Flater op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Guust Flater met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Guust Flater downloaden

Het downloaden van Guust Flater is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Guust Flater ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Guust Flater streamen

Het streamen van Guust Flater heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Guust Flater online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Guust Flater kijkt. Ideaal!

Guust Flater torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Guust Flater. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Guust Flater trailer

Bekijk eerst even de trailer van Guust Flater voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.