Guust Flater
%
53

Guust Flater

Nu kijken

Kijk Guust Flater

Moeite met waar je nou Guust Flater moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Guust Flater

Samenvatting

Nou moe! Guust komt stage lopen bij aupeticoin. Met zijn maffe uitvindingen zet hij het dagelijkse leven van zijn collega's op stelten. Onze geniale knutselaar beleeft knotsgekke avonturen met een kat, een meeuw, een koe en de Flaterfoon. En hoewel Guust het goed bedoelt, werkt hij zijn baas Pruimpit flink op de zenuwen. Slaagt onze Koning van de Flaters erin om zijn collega's van hun werk te houden én te voorkomen dat die vreselijke Meneer De Mesmaeker aupeticoin koopt ?

Regisseur en acteurs

 • Pierre-François Martin-Laval portait

  Pierre-François Martin-Laval

  Director

 • Théo Fernandez portait

  Théo Fernandez

  Gaston Lagaffe

 • Pierre-François Martin-Laval portait

  Pierre-François Martin-Laval

  Prunelle

 • Arnaud Ducret portait

  Arnaud Ducret

  Longtarin

 • Jérôme Commandeur portait

  Jérôme Commandeur

  M. de Mesmaeker

 • Alison Wheeler portait

  Alison Wheeler

  Mademoiselle Jeanne

 • Estéban portait

  Estéban

  Bertrand Labévue

 • Sébastien Chassagne portait

  Sébastien Chassagne

  Raoul

 • Christophe Canard portait

  Christophe Canard

  Boulier

 • Franc Bruneau portait

  Franc Bruneau

  Lebrac

 • Maka Sidibe portait

  Maka Sidibe

  Jeff

Guust Flater

Zin om Guust Flater lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Guust Flater te bekijken voor je op een rijtje.

Guust Flater downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Guust Flater downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Guust Flater. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Guust Flater er ook in SD heel goed uit.

Guust Flater streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Guust Flater net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Guust Flater hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Guust Flater helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Guust Flater torrent

Denk je dat je om Guust Flater te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Guust Flater trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Guust Flater de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.