Gator
%
58

Gator

Kijk Gator

Moeite met waar je nou Gator moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In zijn regiedebuut keert Burt Reynolds terug als Gator McKlusky. Gator wordt tegen zijn zin gevraagd mee te werken aan een zaak van de FBI. Ondertussen probeert hij indruk te maken op een beeldschone verslaggeefster (Lauren Hutton).

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Gator

Wil je Gator kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1976 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Gator streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Gator niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Gator zelfs gratis bekijken.

Gator downloaden

Wil je Gator ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Gator overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Gator torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Gator is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Gator trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Gator de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.