Gattaca
%
78

Gattaca

Nu kijken

Kijk Gattaca

Moeite met waar je nou Gattaca moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gattaca

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Ethan Hawke, Uma Thurman, Alan Arkin and Jude Law star in this engrossing sci-fi thriller about an all-too-human man who dares to defy a system obsessed with genetic perfection. Hawke stars as Vincent, an "In-Valid" who assumes the identity of a member of the genetic elite to pursue his goal of traveling into space with the Gattaca Aerospace Corporation. However, a week before his mission, a murder marks Vincent as a suspect. With a relentless investigator in pursuit and the colleague he has fallen in love with beginning to suspect his deception, Vincent's dreams steadily unravel. MPAA Rating: PG-13 Rated PG-13 for brief violent images, language and some sexuality. ©1997 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.

Gattaca

Wil je Gattaca kijken? De movie vanuit 1997 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Gattaca op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Gattaca met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Gattaca downloaden

Het downloaden van Gattaca is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Gattaca ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Gattaca streamen

Het streamen van Gattaca heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Gattaca online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Gattaca kijkt. Ideaal!

Gattaca torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Gattaca. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Gattaca trailer

Bekijk eerst even de trailer van Gattaca voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.