Gek van geluk

Gek van geluk

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gek van geluk

Moeite met waar je nou Gek van geluk moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gek van geluk

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen. Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena's hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena's buik zo vol vlinders zit dat een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel laat de waarheid uitkomen.

Regisseur en acteurs

 • Johan Nijenhuis portrait

  Johan Nijenhuis

  Director

 • Plien van Bennekom portrait

  Plien van Bennekom

  Actor

 • Carly Wijs portrait

  Carly Wijs

  Actor

 • Matteo van der Grijn portrait

  Matteo van der Grijn

  Actor

 • Henry van Loon portrait

  Henry van Loon

  Actor

 • Marie Mae van Zuilen portrait

  Marie Mae van Zuilen

  Actor

 • Beppie Melissen portrait

  Beppie Melissen

  Actor

Trailers

Gek van geluk

Op zoek naar Gek van geluk? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Gek van geluk streamen

Het streamen van movies als Gek van geluk heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Gek van geluk waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Gek van geluk dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Gek van geluk downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Gek van geluk te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Gek van geluk torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Gek van geluk trailer

Weet je nog niet zeker of Gek van geluk jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.