Gek van geluk

Gek van geluk

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gek van geluk

Moeite met waar je nou Gek van geluk moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gek van geluk

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen. Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena's hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena's buik zo vol vlinders zit dat een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel en confronteert Lena met de harde realiteit.

Regisseur en acteurs

 • Johan Nijenhuis portrait

  Johan Nijenhuis

  Director

 • Plien van Bennekom portrait

  Plien van Bennekom

  Actor

 • Carly Wijs portrait

  Carly Wijs

  Actor

 • Matteo van der Grijn portrait

  Matteo van der Grijn

  Actor

 • Henry van Loon portrait

  Henry van Loon

  Actor

 • Marie Mae van Zuilen portrait

  Marie Mae van Zuilen

  Actor

 • Beppie Melissen portrait

  Beppie Melissen

  Actor

Trailers

Gek van geluk

Veel gehoord over Gek van geluk en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Gek van geluk heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Gek van geluk streamen

Wil je Gek van geluk, de movie met Plien van Bennekom, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Gek van geluk zelfs gratis kijken.

Gek van geluk downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Gek van geluk ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Gek van geluk er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Gek van geluk torrent

Op zoek naar een torrent van Gek van geluk? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Gek van geluk te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Gek van geluk trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Gek van geluk. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.