Gek van geluk

Gek van geluk

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gek van geluk

Moeite met waar je nou Gek van geluk moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gek van geluk

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Songwriter Lena schrijft liefdesliedjes voor zangeres en bestie Valerie, maar sinds haar liefdesleven is opgedroogd komt er weinig meer op papier. Om Lena opnieuw te inspireren, huurt Valerie een acteur in om haar te verleiden.

Regisseur en acteurs

 • Johan Nijenhuis portrait

  Johan Nijenhuis

  Director

 • Plien van Bennekom portrait

  Plien van Bennekom

  Actor

 • Carly Wijs portrait

  Carly Wijs

  Actor

 • Matteo van der Grijn portrait

  Matteo van der Grijn

  Actor

 • Henry van Loon portrait

  Henry van Loon

  Actor

 • Marie Mae van Zuilen portrait

  Marie Mae van Zuilen

  Actor

 • Beppie Melissen portrait

  Beppie Melissen

  Actor

Trailers

Gek van geluk

Benieuwd naar Gek van geluk? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Gek van geluk kunt bekijken.

Gek van geluk streamen

Wil je Gek van geluk streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Gek van geluk gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Gek van geluk downloaden

movies als Gek van geluk kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Gek van geluk. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gek van geluk. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Gek van geluk torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Gek van geluk te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Gek van geluk trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Gek van geluk je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!