Gelukzoekers

Gelukzoekers

Kijk Gelukzoekers

Moeite met waar je nou Gelukzoekers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In het Groningse dorp waar Harko woont, arriveert een bus asielzoekers met daarin Faiza. Harko en Faiza, twee jongeren met een ongewisse toekomst. Kan er liefde opbloeien?

Regisseur en acteurs

 • Hanro Smitsman portrait

  Hanro Smitsman

  Director

 • David Elsendoorn portrait

  David Elsendoorn

  Actor

 • Jouman Fattal portrait

  Jouman Fattal

  Actor

 • Marius Mensink portrait

  Marius Mensink

  Actor

 • Peter Boven portrait

  Peter Boven

  Actor

 • Joost Koning portait

  Joost Koning

  Actor

 • Sabri Saad El-Hamus portrait

  Sabri Saad El-Hamus

  Actor

 • Anniek Pheifer portait

  Anniek Pheifer

  Actor

 • Marcel Hensema portait

  Marcel Hensema

  Actor

Gelukzoekers

Wil je Gelukzoekers kijken? De movie van Hanro Smitsman uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Gelukzoekers op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Gelukzoekers met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Gelukzoekers downloaden

Het downloaden van Gelukzoekers is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Gelukzoekers ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Gelukzoekers streamen

Het streamen van Gelukzoekers heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Gelukzoekers online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Gelukzoekers kijkt. Ideaal!

Gelukzoekers torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Gelukzoekers. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Gelukzoekers trailer

Bekijk eerst even de trailer van Gelukzoekers voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.