General Education
%
44

General Education

Kijk General Education

Moeite met waar je nou General Education moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Levi Collins is set to go to the local University on a tennis scholarship, but he forgot to tell his parents one thing - he didn't graduate. As a result, he must take summer school before his mom and dad discover he's failed senior science. At school, Levi falls in love with his classmate, Katie, and learns that he has to make a choice between playing tennis and receiving a proper education. General Education is a quirky comedy about a family learning to grow together.

General Education

Wil je General Education kijken? De movie vanuit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om General Education op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om General Education met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

General Education downloaden

Het downloaden van General Education is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je General Education ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

General Education streamen

Het streamen van General Education heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je General Education online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar General Education kijkt. Ideaal!

General Education torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van General Education. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

General Education trailer

Bekijk eerst even de trailer van General Education voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.