Genesis 2.0

Genesis 2.0

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Genesis 2.0

Moeite met waar je nou Genesis 2.0 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Genesis 2.0

Samenvatting

Op de afgelegen Nieuw-Siberische Eilanden in de Noordelijke IJszee zoeken jagers naar slagtanden van uitgestorven mammoeten. Op een dag ontdekken ze een verrassend goed geconserveerde karkas van een mammoet. Het opnieuw tot leven brengen van de wollige mammoet is de eerste stap in de volgende grote technologische revolutie: genetica. Het kan zo maar onze wereld op zijn kop zetten

Regisseur en acteurs

 • Christian Frei portrait

  Christian Frei

  Director

 • Maxim Arbugaev portrait

  Maxim Arbugaev

  Director

 • Peter Grigoriev portrait

  Peter Grigoriev

  Actor

 • Semyon Grigoriev portrait

  Semyon Grigoriev

  Actor

 • George Church portrait

  George Church

  Actor

 • Spira Sleptsov portrait

  Spira Sleptsov

  Actor

 • Woo Suk Hwang portrait

  Woo Suk Hwang

  Actor

Trailers

Genesis 2.0

Benieuwd naar Genesis 2.0? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Genesis 2.0 kunt bekijken.

Genesis 2.0 streamen

Wil je Genesis 2.0 streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Genesis 2.0 gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Genesis 2.0 downloaden

movies als Genesis 2.0 kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Genesis 2.0. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Genesis 2.0. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Genesis 2.0 torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Genesis 2.0 te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Genesis 2.0 trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Genesis 2.0 je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!