Genius
%
65

Genius

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Genius

Moeite met waar je nou Genius moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Genius

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

New York, de jaren '20. Max Perkins, boekenredacteur bij uitgeverij Scribner's Sons, heeft grote auteurs als Ernest Hemingway en F. Scott Fitzgerald onder zijn hoede. Wanneer een chaotisch duizend pagina-tellend manuscript van de nog onbekende schrijver Thomas Wolfe op zijn bureau beland, is Max ervan overtuigd dat hij een nieuw literair genie heeft ontdekt. De twee mannen beginnen het boek te bewerken tot een versie die geschikt is voor publicatie, maar een lange strijd om letterlijk elke zin volgt. Tijdens dit lange proces wordt de relatie tussen de zachtaardige familieman Perkins en de excentrieke auteur steeds hechter, iets wat hun echtgenotes met lede ogen aanzien. Wanneer Wolfes roman Look Homeward, Angel een doorslaand succes blijkt, wordt de schrijver meer en meer paranoïde.

Regisseur en acteurs

 • Michael Grandage portrait

  Michael Grandage

  Director

 • Colin Firth portait

  Colin Firth

  Max Perkins

 • Jude Law portait

  Jude Law

  Thomas Wolfe

 • Nicole Kidman portait

  Nicole Kidman

  Aline Bernstein

 • Laura Linney portait

  Laura Linney

  Louise Saunders

 • Guy Pearce portait

  Guy Pearce

  F. Scott Fitzgerald

 • Dominic West portait

  Dominic West

  Ernest Hemingway

 • Vanessa Kirby portait

  Vanessa Kirby

  Zelda Fitzgerald

 • Demetri Goritsas portait

  Demetri Goritsas

  John Wheelock

 • Harry Attwell portrait

  Harry Attwell

  Assistant Editor

Trailers

Genius

Zin om Genius lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Genius te bekijken voor je op een rijtje.

Genius downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Genius downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Genius. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Genius er ook in SD heel goed uit.

Genius streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Genius net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Genius hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Genius helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Genius torrent

Denk je dat je om Genius te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Genius trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Genius de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.