Genova
%
61

Genova

Nu kijken

Kijk Genova

Moeite met waar je nou Genova moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Genova

Samenvatting

Na de dood van zijn vrouw vertrekt Joe met zijn dochters naar Italië, Genova, om les te geven aan de universiteit. Hij hoopt daar hun leven opnieuw te kunnen oppakken. Genova verandert hen alle drie. De jongste dochter ziet de geest van haar moeder, en de oudste dochter ontdekt haar seksualiteit.

Regisseur en acteurs

 • Michael Winterbottom portrait

  Michael Winterbottom

  Director

 • Colin Firth portrait

  Colin Firth

  Actor

 • Catherine Keener portrait

  Catherine Keener

  Actor

 • Perla Haney-Jardine portrait

  Perla Haney-Jardine

  Actor

 • Willa Holland portrait

  Willa Holland

  Actor

Genova

Op zoek naar Genova? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Genova streamen

Het streamen van movies als Genova heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Genova waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Genova dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Genova downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Genova te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Genova torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Genova trailer

Weet je nog niet zeker of Genova jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.