Genova
%
61

Genova

Nu kijken

Kijk Genova

Moeite met waar je nou Genova moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Genova

Samenvatting

Na de dood van zijn vrouw vertrekt Joe met zijn dochters naar Italië, Genova, om les te geven aan de universiteit. Hij hoopt daar hun leven opnieuw te kunnen oppakken. Genova verandert hen alle drie. De jongste dochter ziet de geest van haar moeder, en de oudste dochter ontdekt haar seksualiteit.

Regisseur en acteurs

 • Michael Winterbottom portrait

  Michael Winterbottom

  Director

 • Colin Firth portrait

  Colin Firth

  Actor

 • Catherine Keener portrait

  Catherine Keener

  Actor

 • Perla Haney-Jardine portrait

  Perla Haney-Jardine

  Actor

 • Willa Holland portrait

  Willa Holland

  Actor

Genova

Zin om Genova lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Genova te bekijken voor je op een rijtje.

Genova downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Genova downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Genova. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Genova er ook in SD heel goed uit.

Genova streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Genova net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Genova hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Genova helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Genova torrent

Denk je dat je om Genova te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Genova trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Genova de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.