Genova
%
61

Genova

Nu kijken

Kijk Genova

Moeite met waar je nou Genova moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Genova

Samenvatting

Na de dood van zijn vrouw vertrekt Joe met zijn dochters naar Italië, Genova, om les te geven aan de universiteit. Hij hoopt daar hun leven opnieuw te kunnen oppakken. Genova verandert hen alle drie. De jongste dochter ziet de geest van haar moeder, en de oudste dochter ontdekt haar seksualiteit.

Regisseur en acteurs

 • Michael Winterbottom portrait

  Michael Winterbottom

  Director

 • Colin Firth portrait

  Colin Firth

  Actor

 • Catherine Keener portrait

  Catherine Keener

  Actor

 • Perla Haney-Jardine portrait

  Perla Haney-Jardine

  Actor

 • Willa Holland portrait

  Willa Holland

  Actor

Genova

Benieuwd naar Genova? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Genova kunt bekijken.

Genova streamen

Wil je Genova streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Genova gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Genova downloaden

movies als Genova kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Genova. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Genova. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Genova torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Genova te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Genova trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Genova je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!