Genova
%
61

Genova

Nu kijken

Kijk Genova

Moeite met waar je nou Genova moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Genova

Samenvatting

Na de dood van zijn vrouw vertrekt Joe met zijn dochters naar Italië, Genova, om les te geven aan de universiteit. Hij hoopt daar hun leven opnieuw te kunnen oppakken. Genova verandert hen alle drie. De jongste dochter ziet de geest van haar moeder, en de oudste dochter ontdekt haar seksualiteit.

Regisseur en acteurs

 • Michael Winterbottom portrait

  Michael Winterbottom

  Director

 • Colin Firth portrait

  Colin Firth

  Actor

 • Catherine Keener portrait

  Catherine Keener

  Actor

 • Perla Haney-Jardine portrait

  Perla Haney-Jardine

  Actor

 • Willa Holland portrait

  Willa Holland

  Actor

Genova

Veel gehoord over Genova en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Genova heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Genova streamen

Wil je Genova, de movie met Colin Firth, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Genova zelfs gratis kijken.

Genova downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Genova ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Genova er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Genova torrent

Op zoek naar een torrent van Genova? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Genova te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Genova trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Genova. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.