Gentlemen Prefer Blondes
%
72

Gentlemen Prefer Blondes

Nu kijken

Kijk Gentlemen Prefer Blondes

Moeite met waar je nou Gentlemen Prefer Blondes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gentlemen Prefer Blondes

Samenvatting

Lorelei Lee is a beautiful showgirl engaged to be married to the wealthy Gus Esmond, much to the disapproval of Gus' rich father, Esmond Sr., who thinks that Lorelei is just after his money. When Lorelei goes on a cruise accompanied only by her best friend, Dorothy Shaw, Esmond Sr. hires Ernie Malone, a private detective, to follow her and report any questionable behavior that would disqualify her from the marriage.

Regisseur en acteurs

 • Howard Hawks portait

  Howard Hawks

  Director

 • Marilyn Monroe portait

  Marilyn Monroe

  Lorelei Lee

 • Jane Russell portait

  Jane Russell

  Dorothy Shaw

 • Elliott Reid portait

  Elliott Reid

  Ernie Malone

 • Charles Coburn portait

  Charles Coburn

  Sir Francis Beekman

 • Tommy Noonan portait

  Tommy Noonan

  Gus Esmond

 • George Winslow portait

  George Winslow

  Henry Spofford III

 • Norma Varden portait

  Norma Varden

  Lady Beekman

 • Taylor Holmes portait

  Taylor Holmes

  Mr. Esmond Sr.

 • Henri Letondal portait

  Henri Letondal

  Grotier (uncredited)

 • Bess Flowers portait

  Bess Flowers

  Nightclub Patron (uncredited)

 • Noel Neill portait

  Noel Neill

  Passenger (uncredited)

Gentlemen Prefer Blondes

Wil je Gentlemen Prefer Blondes kijken? De movie van Howard Hawks uit 1953 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Gentlemen Prefer Blondes op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Gentlemen Prefer Blondes met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Gentlemen Prefer Blondes downloaden

Het downloaden van Gentlemen Prefer Blondes is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Gentlemen Prefer Blondes ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Gentlemen Prefer Blondes streamen

Het streamen van Gentlemen Prefer Blondes heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Gentlemen Prefer Blondes online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Gentlemen Prefer Blondes kijkt. Ideaal!

Gentlemen Prefer Blondes torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Gentlemen Prefer Blondes. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Gentlemen Prefer Blondes trailer

Bekijk eerst even de trailer van Gentlemen Prefer Blondes voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.