George !
%
67

George !

Kijk George !

Moeite met waar je nou George ! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Regisseur en acteurs

 • Wallace C. Bennett portrait

  Wallace C. Bennett

  Director

 • Marshall Thompson portait

  Marshall Thompson

  Jim

 • Jack Mullaney portait

  Jack Mullaney

  Walter

 • Ingeborg Schöner portait

  Ingeborg Schöner

  Erika

 • Ursula von Wiese portrait

  Ursula von Wiese

  Frau Gerber

George !

Zin om George ! lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om George ! te bekijken voor je op een rijtje.

George ! downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je George ! downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van George !. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet George ! er ook in SD heel goed uit.

George ! streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je George ! net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je George ! hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je George ! helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

George ! torrent

Denk je dat je om George ! te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

George ! trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of George ! de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.