George Michael: Live In London
%
84

George Michael: Live In London

Kijk George Michael: Live In London

Moeite met waar je nou George Michael: Live In London moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Live in London is a live concert recording of George Michael's finals two concerts in London's Earls Court arena on 24th and 25th August 2008 as part of his 25 Live tour. This is the first live DVD of George Michael's career. 01. Waiting (Reprise) - 02. Fastlove - 03. I’m Your Man - 04. Flawless (Go to the City) - 05. Father Figure 06. You Have Been Loved - 07. An Easier Affair - 08. Everything She Wants - 09. One More Try - 10. Different Corner - 11. Too Funky - 12. Shoot the Dog - 13. John and Elvis Are Dead - 14. Faith - 15. Spinning the Wheel - 16. Feeling Good - 17. Roxanne - 18. My Mother Had a Brother - 19. Amazing - 20. Fantasy - 21. Outside - 22. Careless Whisper - 23. Freedom ’90

George Michael: Live In London

Zin om George Michael: Live In London lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om George Michael: Live In London te bekijken voor je op een rijtje.

George Michael: Live In London downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je George Michael: Live In London downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van George Michael: Live In London. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet George Michael: Live In London er ook in SD heel goed uit.

George Michael: Live In London streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je George Michael: Live In London net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je George Michael: Live In London hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je George Michael: Live In London helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

George Michael: Live In London torrent

Denk je dat je om George Michael: Live In London te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

George Michael: Live In London trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of George Michael: Live In London de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.