Geostorm

Geostorm

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Geostorm

Moeite met waar je nou Geostorm moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Geostorm

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

What if, in the wake of more than a decade of devastating weather events, we finally found a way to control Mother Nature and the destruction her tirades entail? When catastrophic climate change endangers Earth's very survival, world governments unite and create Project Dutch Boy: a global net of satellites surrounding the planet that are armed with geo-engineering technologies designed to stave off the natural disasters. After successfully protecting the planet for two years, something is starting to go wrong. Two estranged brothers (Gerard Butler, Jim Sturgess) are tasked with solving the program's malfunction before a worldwide geostorm can engulf the planet.

Regisseur en acteurs

 • Dean Devlin portait

  Dean Devlin

  Director

 • Gerard Butler portait

  Gerard Butler

  Jake

 • Katheryn Winnick portait

  Katheryn Winnick

  Olivia

 • Jodi Lyn Brockton portait

  Jodi Lyn Brockton

  Melach

 • Abbie Cornish portait

  Abbie Cornish

  Sarah

 • Jim Sturgess portait

  Jim Sturgess

  Max

 • Ed Harris portait

  Ed Harris

  Dekkom

 • Robert Sheehan portait

  Robert Sheehan

  Duncan

 • Andy García portait

  Andy García

  President Palma

 • Alexandra Maria Lara portait

  Alexandra Maria Lara

  Ute Fassbinder

 • Mare Winningham portait

  Mare Winningham

  Dr. Jennings

Trailers

Geostorm

Wil je Geostorm kijken? De movie van Dean Devlin uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Geostorm op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Geostorm met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Geostorm downloaden

Het downloaden van Geostorm is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Geostorm ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Geostorm streamen

Het streamen van Geostorm heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Geostorm online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Geostorm kijkt. Ideaal!

Geostorm torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Geostorm. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Geostorm trailer

Bekijk eerst even de trailer van Geostorm voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.