Geostorm

Geostorm

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Geostorm

Moeite met waar je nou Geostorm moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Geostorm

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Een reeks onvoorspelbare natuurrampen brengen het voortbestaan van onze planeet in gevaar. Wereldleiders besluiten naar aanleiding van de natuurrampen een netwerk van satellieten te laten bouwen waarmee het weer beheerst kan worden. Maar er gaat iets mis. In plaats van beschermen valt het systeem de aarde aan. In een race tegen de klok moet voorkomen worden dat een geostorm de aarde wegvaagt. Jake (Gerard Butler), een wetenschapper moet er samen met zijn broer Max (Jim Sturgess) voor gaan zorgen dat de storing in het satellietprogramma verholpen gaat worden. Abbie Cornish speelt Sarah Wilson van de geheime dienst, Alexandra Maria Lara is te zien in de rol van Ute Fassbinder, de ISS-astronaut die het ruimtestation leidt. Daniel Wu speelt Cheng, de Hong Kong-supervisor van het Dutch Boy Program. Andy Garcia is de Amerikaanse president Andrew Palma en Ed Harris speelt minister Leonard Dekkom. Dean Devlin (schrijver/producent, Independence Day) maakt zijn regiedebuut met de bioscoopfilm Geostorm. De hoofdrollen in Geostorm worden vertolkt door o.a. Gerard Butler (Olympus Has Fallen, 300), Jim Sturgess (Cloud Atlas), Abbie Cornish (Limitless), Alexandra Maria Lara (Rush), Daniel Wu (The Man with the Iron Fists, Warcraft: The Beginning) en Oscar-genomineerden Ed Harris (The Hours, Apollo 13) en Andy Garcia (The Godfather: Part III).

Regisseur en acteurs

 • Dean Devlin portait

  Dean Devlin

  Director

 • Gerard Butler portait

  Gerard Butler

  Jake

 • Katheryn Winnick portait

  Katheryn Winnick

  Olivia

 • Jodi Lyn Brockton portait

  Jodi Lyn Brockton

  Melach

 • Abbie Cornish portait

  Abbie Cornish

  Sarah

 • Jim Sturgess portait

  Jim Sturgess

  Max

 • Ed Harris portait

  Ed Harris

  Dekkom

 • Robert Sheehan portait

  Robert Sheehan

  Duncan

 • Andy García portait

  Andy García

  President Palma

 • Alexandra Maria Lara portait

  Alexandra Maria Lara

  Ute Fassbinder

 • Mare Winningham portait

  Mare Winningham

  Dr. Jennings

Trailers

Geostorm

Veel gehoord over Geostorm en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Geostorm heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Geostorm streamen

Wil je Geostorm, de movie met Gerard Butler, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Geostorm zelfs gratis kijken.

Geostorm downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Geostorm ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Geostorm er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Geostorm torrent

Op zoek naar een torrent van Geostorm? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Geostorm te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Geostorm trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Geostorm. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.