Geronimo
%
63

Geronimo

Nu kijken

Kijk Geronimo

Moeite met waar je nou Geronimo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Geronimo

Samenvatting

South of France. In the sultry August heat, Geronimo, a young social educator, tries to ease tensions between the youngsters of the St Pierre neighborhood. The mood changes when Nil Terzi, a teenage girl of Turkish origin, flees an arranged marriage, running to the arms of her gypsy lover, Lucky Molina. Their escape sparks hostilities between the two clans. When the jousting and the musical battles begin, Geronimo struggles to quell the ensuing unrest around her.

Regisseur en acteurs

 • Tony Gatlif portait

  Tony Gatlif

  Director

 • Céline Sallette portait

  Céline Sallette

  Geronimo

 • Rachid Yous portrait

  Rachid Yous

  Fazil

 • David Murgia portait

  David Murgia

  Lucky

 • Nailia Harzoune portait

  Nailia Harzoune

  Nil

 • Vincent Heneine portrait

  Vincent Heneine

  Antonieto

 • Adrien Ruiz portrait

  Adrien Ruiz

  El Piripi

 • Aksel Ustun portrait

  Aksel Ustun

  Kemal

 • Tim Seyfi portait

  Tim Seyfi

  Tarik

 • Sébastien Houbani portrait

  Sébastien Houbani

  Hassan

 • Finnegan Oldfield portait

  Finnegan Oldfield

  Nikis Scorpion

 • Arthur Vandepoel portrait

  Arthur Vandepoel

  Alex

 • Maryne Cayon portait

  Maryne Cayon

  Soda

 • Pierre Obradovic portrait

  Pierre Obradovic

  Yougos

 • Alexis Baginama-Abusa portrait

  Alexis Baginama-Abusa

  Yaxa

Geronimo

Benieuwd naar Geronimo? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Geronimo draait.

Geronimo in de bioscoop

Geronimo draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Geronimo.

Geronimo streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Geronimo te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Geronimo een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Geronimo zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Geronimo torrent

Op zoek naar een torrent van Geronimo? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Geronimo zonder zorgen.

Geronimo downloaden

Als Geronimo binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Geronimo trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Geronimo de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.