Geronimo: An American Legend
%
65

Geronimo: An American Legend

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Geronimo: An American Legend

Moeite met waar je nou Geronimo: An American Legend moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Geronimo: An American Legend

Samenvatting

De legendarische Apache-opperhoofd Geronimo, die streed voor het in stand houden van de indiaanse cultuur, speelde jarenlang een kat- en muisspelletje met het federale Amerikaanse leger tot hij en 34 medestrijders zich uiteindelijk op 5 september 1886 nabij de Mexicaanse grens overgaven. Bij de arrestatie van Geronimo waren liefst vijfduizend soldaten betrokken, zowat een vierde van de destijds beschikbare troepen...

Regisseur en acteurs

 • Walter Hill portait

  Walter Hill

  Director

 • Jason Patric portait

  Jason Patric

  Lt. Charles Gatewood

 • Wes Studi portait

  Wes Studi

  Geronimo

 • Gene Hackman portait

  Gene Hackman

  Brig. Gen. George Crook

 • Robert Duvall portait

  Robert Duvall

  Chief of Scouts Al Sieber

 • Matt Damon portait

  Matt Damon

  2nd Lt. Britton Davis

 • Rodney A. Grant portait

  Rodney A. Grant

  Mangas

 • Kevin Tighe portait

  Kevin Tighe

  Brig. Gen. Nelson Miles

 • Steve Reevis portait

  Steve Reevis

  Chato

Trailers

Geronimo: An American Legend

Op zoek naar Geronimo: An American Legend? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Geronimo: An American Legend streamen

Het streamen van movies als Geronimo: An American Legend heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Geronimo: An American Legend waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Geronimo: An American Legend dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Geronimo: An American Legend downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Geronimo: An American Legend te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Geronimo: An American Legend torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Geronimo: An American Legend trailer

Weet je nog niet zeker of Geronimo: An American Legend jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.