Gestreept
%
62

Gestreept

Kijk Gestreept

Moeite met waar je nou Gestreept moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In a city with a cultural mix of nationalities, age and gender, eight complete strangers all have one thing in common; they feel trapped in their own city and in their own lives. A sprinkle of hope enters when a escaped zebra runs free in the city. The eight strangers all are subconsciously enticed to catch this zebra. In doing so, their lives intertwine and are profoundly changed. This is a story about liberty, compassion and hope in modern times of troublesome existential thought.

Regisseur en acteurs

  • Jonas Baeckeland portrait

    Jonas Baeckeland

    Director

  • Toon Mertens portrait

    Toon Mertens

    Director

Gestreept

Wil je Gestreept kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Gestreept streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Gestreept niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Gestreept zelfs gratis bekijken.

Gestreept downloaden

Wil je Gestreept ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Gestreept overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Gestreept torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Gestreept is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Gestreept trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Gestreept de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.