Get Carter
%
51

Get Carter

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Get Carter

Moeite met waar je nou Get Carter moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Get Carter

Samenvatting

Jack Carter, een "klusjesman" voor de mafia, reist vanuit Las Vegas naar zijn geboorteplaats Seattle om de begrafenis van zijn broer bij te wonen. Hij realiseert zich dat zijn dood geen ongeluk was, maar moord. Hij besluit de verantwoordelijken hiervoor op te zoeken.

Regisseur en acteurs

 • Stephen Kay portrait

  Stephen Kay

  director

 • Rhona Mitra portrait

  Rhona Mitra

  actor

 • John C. McGinley portrait

  John C. McGinley

  actor

 • Michael Caine portrait

  Michael Caine

  actor

 • Mickey Rourke portrait

  Mickey Rourke

  actor

 • Alan Cumming portrait

  Alan Cumming

  actor

 • Rachael Leigh Cook portrait

  Rachael Leigh Cook

  actor

 • Miranda Richardson portrait

  Miranda Richardson

  actor

 • Sylvester Stallone portrait

  Sylvester Stallone

  actor

Trailers

Get Carter

Zin om Get Carter lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Get Carter te bekijken voor je op een rijtje.

Get Carter downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Get Carter downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Get Carter. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Get Carter er ook in SD heel goed uit.

Get Carter streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Get Carter net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Get Carter hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Get Carter helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Get Carter torrent

Denk je dat je om Get Carter te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Get Carter trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Get Carter de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.