Get Christie Love!
%
55

Get Christie Love!

Kijk Get Christie Love!

Moeite met waar je nou Get Christie Love! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Get Christie Love! is a 1974 made-for-television film starring Teresa Graves as an undercover female police detective who is determined to overthrow a drug ring. This film is based on Dorothy Uhnak's crime-thriller novel, The Ledger.

Regisseur en acteurs

 • William A. Graham portait

  William A. Graham

  Director

 • Teresa Graves portait

  Teresa Graves

  Christie Love

 • Harry Guardino portait

  Harry Guardino

  Captain Casey Reardon

 • Louise Sorel portait

  Louise Sorel

  Helena Varga

Get Christie Love!

Zin om Get Christie Love! lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Get Christie Love! te bekijken voor je op een rijtje.

Get Christie Love! downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Get Christie Love! downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Get Christie Love!. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Get Christie Love! er ook in SD heel goed uit.

Get Christie Love! streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Get Christie Love! net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Get Christie Love! hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Get Christie Love! helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Get Christie Love! torrent

Denk je dat je om Get Christie Love! te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Get Christie Love! trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Get Christie Love! de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.