Get Hard
%
60

Get Hard

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Get Hard

Moeite met waar je nou Get Hard moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Get Hard

Samenvatting

De investeringsbankier James King moet voor tien jaar de gevangenis, hoewel hij weet dat hij onschuldig is. Om zich op het keiharde leven in de gevangenis voor te bereiden huurt hij de autowasser Darnell Lewis in, die hem een voorproefje moet geven. Omdat Darnell zwart is en geen goede opleiding heeft gehad neemt James aan dat Darnell vroeger in de gevangenis heeft gezeten.

Regisseur en acteurs

 • Etan Cohen portrait

  Etan Cohen

  Director

 • Will Ferrell portrait

  Will Ferrell

  Actor

 • Kevin Hart portrait

  Kevin Hart

  Actor

 • Craig T. Nelson portrait

  Craig T. Nelson

  Actor

 • Alison Brie portrait

  Alison Brie

  Actor

Trailers

Get Hard

Op zoek naar Get Hard? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Get Hard streamen

Het streamen van movies als Get Hard heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Get Hard waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Get Hard dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Get Hard downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Get Hard te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Get Hard torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Get Hard trailer

Weet je nog niet zeker of Get Hard jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.