Get Hard
%
60

Get Hard

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Get Hard

Moeite met waar je nou Get Hard moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Get Hard

Samenvatting

De investeringsbankier James King moet voor tien jaar de gevangenis, hoewel hij weet dat hij onschuldig is. Om zich op het keiharde leven in de gevangenis voor te bereiden huurt hij de autowasser Darnell Lewis in, die hem een voorproefje moet geven. Omdat Darnell zwart is en geen goede opleiding heeft gehad neemt James aan dat Darnell vroeger in de gevangenis heeft gezeten.

Regisseur en acteurs

 • Etan Cohen portrait

  Etan Cohen

  Director

 • Will Ferrell portrait

  Will Ferrell

  Actor

 • Kevin Hart portrait

  Kevin Hart

  Actor

 • Craig T. Nelson portrait

  Craig T. Nelson

  Actor

 • Alison Brie portrait

  Alison Brie

  Actor

Trailers

Get Hard

Get Hard streamen

Get Hard streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Get Hard downloaden

Zin om Get Hard te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Get Hard te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Get Hard torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Get Hard makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Get Hard trailer

Wil je er zeker van zijn dat Get Hard jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.