Get Low
%
71

Get Low

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Get Low

Moeite met waar je nou Get Low moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Get Low

Samenvatting

Get Low is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Felix 'Bush' Breazeale. Een excentrieke kluizenaar die in 1938, terwijl hij nog leefde, zijn eigen uitvaart organiseerde. Jarenlang heeft hij de bewoners van het dorp geterroriseerd, waardoor hij niet bepaald de meest geliefde persoon is. Als hij op een dag de dorpelingen uitnodigt zijn voortijdige uitvaart bij te wonen, waar hij zelf ook in levende lijve bij aanwezig zal zijn, reageert iedereen geschokt. De nieuwsgierigheid naar dit bizarre feest, motiveert het hele dorp samen te komen op het landgoed van Felix en biedt hem de kans zijn lang verborgen geheim eindelijk openbaar te maken.

Regisseur en acteurs

 • Aaron Schneider portait

  Aaron Schneider

  Director

 • Bill Murray portait

  Bill Murray

  Frank Quinn

 • Sissy Spacek portait

  Sissy Spacek

  Mattie Darrow

 • Robert Duvall portait

  Robert Duvall

  Felix Bush

 • Lucas Black portait

  Lucas Black

  Buddy

 • Bill Cobbs portait

  Bill Cobbs

  Rev. Charlie Jackson

 • Gerald McRaney portait

  Gerald McRaney

  Rev. Gus Horton

 • Scott Cooper portait

  Scott Cooper

  Carl

 • Chandler Riggs portait

  Chandler Riggs

  Tom

Trailers

Get Low

Veel gehoord over Get Low en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Get Low heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Get Low streamen

Wil je Get Low, de movie met Bill Murray, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Get Low zelfs gratis kijken.

Get Low downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Get Low ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Get Low er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Get Low torrent

Op zoek naar een torrent van Get Low? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Get Low te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Get Low trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Get Low. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.