Get Low
%
71

Get Low

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Get Low

Moeite met waar je nou Get Low moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Get Low

Samenvatting

Get Low is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Felix 'Bush' Breazeale. Een excentrieke kluizenaar die in 1938, terwijl hij nog leefde, zijn eigen uitvaart organiseerde. Jarenlang heeft hij de bewoners van het dorp geterroriseerd, waardoor hij niet bepaald de meest geliefde persoon is. Als hij op een dag de dorpelingen uitnodigt zijn voortijdige uitvaart bij te wonen, waar hij zelf ook in levende lijve bij aanwezig zal zijn, reageert iedereen geschokt. De nieuwsgierigheid naar dit bizarre feest, motiveert het hele dorp samen te komen op het landgoed van Felix en biedt hem de kans zijn lang verborgen geheim eindelijk openbaar te maken.

Regisseur en acteurs

 • Aaron Schneider portait

  Aaron Schneider

  Director

 • Bill Murray portait

  Bill Murray

  Frank Quinn

 • Sissy Spacek portait

  Sissy Spacek

  Mattie Darrow

 • Robert Duvall portait

  Robert Duvall

  Felix Bush

 • Lucas Black portait

  Lucas Black

  Buddy

 • Bill Cobbs portait

  Bill Cobbs

  Rev. Charlie Jackson

 • Gerald McRaney portait

  Gerald McRaney

  Rev. Gus Horton

 • Scott Cooper portait

  Scott Cooper

  Carl

 • Chandler Riggs portait

  Chandler Riggs

  Tom

Trailers

Get Low

Wil je Get Low kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Get Low streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Get Low niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Get Low zelfs gratis bekijken.

Get Low downloaden

Wil je Get Low ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Get Low overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Get Low torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Get Low is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Get Low trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Get Low de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.