Get Low
%
71

Get Low

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Get Low

Moeite met waar je nou Get Low moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Get Low

Samenvatting

Get Low is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Felix 'Bush' Breazeale. Een excentrieke kluizenaar die in 1938, terwijl hij nog leefde, zijn eigen uitvaart organiseerde. Jarenlang heeft hij de bewoners van het dorp geterroriseerd, waardoor hij niet bepaald de meest geliefde persoon is. Als hij op een dag de dorpelingen uitnodigt zijn voortijdige uitvaart bij te wonen, waar hij zelf ook in levende lijve bij aanwezig zal zijn, reageert iedereen geschokt. De nieuwsgierigheid naar dit bizarre feest, motiveert het hele dorp samen te komen op het landgoed van Felix en biedt hem de kans zijn lang verborgen geheim eindelijk openbaar te maken.

Regisseur en acteurs

 • Aaron Schneider portait

  Aaron Schneider

  Director

 • Bill Murray portait

  Bill Murray

  Frank Quinn

 • Sissy Spacek portait

  Sissy Spacek

  Mattie Darrow

 • Robert Duvall portait

  Robert Duvall

  Felix Bush

 • Lucas Black portait

  Lucas Black

  Buddy

 • Bill Cobbs portait

  Bill Cobbs

  Rev. Charlie Jackson

 • Gerald McRaney portait

  Gerald McRaney

  Rev. Gus Horton

 • Scott Cooper portait

  Scott Cooper

  Carl

 • Chandler Riggs portait

  Chandler Riggs

  Tom

Trailers

Get Low

Zin om Get Low lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Get Low te bekijken voor je op een rijtje.

Get Low downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Get Low downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Get Low. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Get Low er ook in SD heel goed uit.

Get Low streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Get Low net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Get Low hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Get Low helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Get Low torrent

Denk je dat je om Get Low te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Get Low trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Get Low de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.