Getaway
%
44

Getaway

Nu kijken

Kijk Getaway

Moeite met waar je nou Getaway moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Getaway

Samenvatting

"Getaway" is the gritty, heart-pounding action thriller from Warner Bros. Pictures and Dark Castle Entertainment starring Academy Award® nominee Ethan Hawke ("Training Day," "The Purge," "Sinister"), actress and international music sensation Selena Gomez ("Springbreakers," "Wizards of Waverly Place"), and Academy Award® winner Jon Voight ("Coming Home," the "National Treasure" films) under the direction of Courtney Solomon ("An American Haunting"), who also produced the film. Former race car driver Brent Magna (Hawke) is pitted against the clock. Desperately trying to save the life of his kidnapped wife, Brent commandeers a custom Ford Shelby GT500 Super Snake, taking it and its unwitting owner (Gomez) on a high-speed race against time, at the command of the mysterious villain holding his wife hostage. Rounding out the cast are Rebecca Budig and Bruce Payne.

Regisseur en acteurs

 • Courtney Solomon portait

  Courtney Solomon

  Director

 • Ethan Hawke portait

  Ethan Hawke

  Brent Magna

 • Selena Gomez portait

  Selena Gomez

  The Kid

 • Jon Voight portait

  Jon Voight

  The Voice

 • Paul Freeman portait

  Paul Freeman

  The Man (voice)

 • Bruce Payne portait

  Bruce Payne

  Distinguished man

 • Rebecca Budig portait

  Rebecca Budig

  Leanne

 • Dimo Alexiev portait

  Dimo Alexiev

  Henchman #1

 • Velislav Pavlov portait

  Velislav Pavlov

  Henchman #2

 • Dejan Angelov portait

  Dejan Angelov

  Henchman #3

 • Peewee Piemonte portait

  Peewee Piemonte

  Thug

 • Ivaylo Geraskov portait

  Ivaylo Geraskov

  Detective

 • Esteban Cueto portait

  Esteban Cueto

  Thug

Getaway

Wil je Getaway kijken? De movie van Courtney Solomon uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Getaway op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Getaway met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Getaway downloaden

Het downloaden van Getaway is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Getaway ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Getaway streamen

Het streamen van Getaway heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Getaway online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Getaway kijkt. Ideaal!

Getaway torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Getaway. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Getaway trailer

Bekijk eerst even de trailer van Getaway voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.