Gett
%
77

Gett

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gett

Moeite met waar je nou Gett moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gett

Samenvatting

In Israël kan alleen de rabbijn een huwelijk afsluiten of ontbinden, en ontbinding is alleen mogelijk met instemming van de man. Viviane Amsalem wil scheiden, maar haar man is het er niet mee eens.

Regisseur en acteurs

 • Ronit Elkabetz portait

  Ronit Elkabetz

  Director

 • Shlomi Elkabetz portrait

  Shlomi Elkabetz

  Director

 • Ronit Elkabetz portait

  Ronit Elkabetz

  Viviane Amsalem

 • Simon Abkarian portait

  Simon Abkarian

  Elisha

 • Menashe Noy portrait

  Menashe Noy

  Carmel

 • Gabi Amrani portait

  Gabi Amrani

  Haim

 • Dalia Beger portrait

  Dalia Beger

  Donna Aboukassis

Trailers

Gett

Wil je Gett kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Gett streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Gett niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Gett zelfs gratis bekijken.

Gett downloaden

Wil je Gett ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Gett overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Gett torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Gett is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Gett trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Gett de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.