American Virgins
%
27

American Virgins

Nu kijken

Kijk American Virgins

Moeite met waar je nou American Virgins moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Virgins

Samenvatting

Joey Wald is misschien wel de meest seksueel gefrustreerde 17-jarige jongen op de planeet. Samen met twee vrienden hebben ze maar één doel voor ogen: het verkrijgen van de vrouw van hun dromen. Hiervoor proberen ze binnen te komen bij de lokale bar in de hoop te kunnen scoren bij de vrouwen.

Regisseur en acteurs

 • Jason Wan Lim portrait

  Jason Wan Lim

  director

 • Starlise Waschuk portrait

  Starlise Waschuk

  actor

 • Alexandra Mihill portrait

  Alexandra Mihill

  actor

 • Andrew Phung portrait

  Andrew Phung

  actor

 • Cassidy Waring portrait

  Cassidy Waring

  actor

 • Derek Losoncy portrait

  Derek Losoncy

  actor

 • Joshua Earl Brennand portrait

  Joshua Earl Brennand

  actor

 • Thi Vo portrait

  Thi Vo

  actor

 • Joshua Murdoch portrait

  Joshua Murdoch

  actor

 • Joe Perry portrait

  Joe Perry

  actor

American Virgins

Benieuwd naar American Virgins? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar American Virgins draait.

American Virgins in de bioscoop

American Virgins draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor American Virgins.

American Virgins streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra American Virgins te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat American Virgins een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je American Virgins zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

American Virgins torrent

Op zoek naar een torrent van American Virgins? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je American Virgins zonder zorgen.

American Virgins downloaden

Als American Virgins binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

American Virgins trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of American Virgins de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.