American Virgins
%
27

American Virgins

Nu kijken

Kijk American Virgins

Moeite met waar je nou American Virgins moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Virgins

Samenvatting

Joey Wald is misschien wel de meest seksueel gefrustreerde 17-jarige jongen op de planeet. Samen met twee vrienden hebben ze maar één doel voor ogen: het verkrijgen van de vrouw van hun dromen. Hiervoor proberen ze binnen te komen bij de lokale bar in de hoop te kunnen scoren bij de vrouwen.

Regisseur en acteurs

 • Jason Wan Lim portrait

  Jason Wan Lim

  director

 • Starlise Waschuk portrait

  Starlise Waschuk

  actor

 • Alexandra Mihill portrait

  Alexandra Mihill

  actor

 • Andrew Phung portrait

  Andrew Phung

  actor

 • Cassidy Waring portrait

  Cassidy Waring

  actor

 • Derek Losoncy portrait

  Derek Losoncy

  actor

 • Joshua Earl Brennand portrait

  Joshua Earl Brennand

  actor

 • Thi Vo portrait

  Thi Vo

  actor

 • Joshua Murdoch portrait

  Joshua Murdoch

  actor

 • Joe Perry portrait

  Joe Perry

  actor

American Virgins

American Virgins streamen

American Virgins streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

American Virgins downloaden

Zin om American Virgins te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als American Virgins te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

American Virgins torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als American Virgins makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

American Virgins trailer

Wil je er zeker van zijn dat American Virgins jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.