American Virgins
%
27

American Virgins

Nu kijken

Kijk American Virgins

Moeite met waar je nou American Virgins moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Virgins

Samenvatting

Joey Wald is misschien wel de meest seksueel gefrustreerde 17-jarige jongen op de planeet. Samen met twee vrienden hebben ze maar één doel voor ogen: het verkrijgen van de vrouw van hun dromen. Hiervoor proberen ze binnen te komen bij de lokale bar in de hoop te kunnen scoren bij de vrouwen.

Regisseur en acteurs

 • Jason Wan Lim portrait

  Jason Wan Lim

  director

 • Starlise Waschuk portrait

  Starlise Waschuk

  actor

 • Alexandra Mihill portrait

  Alexandra Mihill

  actor

 • Andrew Phung portrait

  Andrew Phung

  actor

 • Cassidy Waring portrait

  Cassidy Waring

  actor

 • Derek Losoncy portrait

  Derek Losoncy

  actor

 • Joshua Earl Brennand portrait

  Joshua Earl Brennand

  actor

 • Thi Vo portrait

  Thi Vo

  actor

 • Joshua Murdoch portrait

  Joshua Murdoch

  actor

 • Joe Perry portrait

  Joe Perry

  actor

American Virgins

Zin om American Virgins lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om American Virgins te bekijken voor je op een rijtje.

American Virgins downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je American Virgins downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American Virgins. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet American Virgins er ook in SD heel goed uit.

American Virgins streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je American Virgins net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je American Virgins hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je American Virgins helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

American Virgins torrent

Denk je dat je om American Virgins te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

American Virgins trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of American Virgins de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.