Gettin' It
%
34

Gettin' It

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gettin' It

Moeite met waar je nou Gettin' It moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Gettin' It

Samenvatting

Tiener Silver is nog maagd en een ramp met meisjes, tot hij door een misverstand een lustobject wordt en zijn wildste fantasieën uitkomen.

Regisseur en acteurs

 • Nick Gaitatjis portrait

  Nick Gaitatjis

  director

 • Kristin Kirgan portrait

  Kristin Kirgan

  actor

 • Shiloh Fernandez portrait

  Shiloh Fernandez

  actor

 • Oto Brezina portrait

  Oto Brezina

  actor

 • Jessica Canseco portrait

  Jessica Canseco

  actor

 • Estephania LeBaron portrait

  Estephania LeBaron

  actor

 • Salvatore Crivello portrait

  Salvatore Crivello

  actor

 • Trish Coren portrait

  Trish Coren

  actor

 • Sandra Staggs portrait

  Sandra Staggs

  actor

 • Sajen Corona portrait

  Sajen Corona

  actor

 • Cheryl Dent portrait

  Cheryl Dent

  actor

 • Patrick Censoplano portrait

  Patrick Censoplano

  actor

Trailers

Gettin' It

Zin om Gettin' It lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Gettin' It te bekijken voor je op een rijtje.

Gettin' It downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Gettin' It downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gettin' It. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Gettin' It er ook in SD heel goed uit.

Gettin' It streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Gettin' It net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Gettin' It hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Gettin' It helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Gettin' It torrent

Denk je dat je om Gettin' It te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Gettin' It trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Gettin' It de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.