Getting Home
%
74

Getting Home

Nu kijken

Kijk Getting Home

Moeite met waar je nou Getting Home moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Getting Home

Samenvatting

Zhao en Liu zijn twee bevriende arbeiders in de buitenwijken van Hong Kong. Wanneer Liu tijdens een vrolijk drinkgelag doodvalt, zweert Zhao dat hij het stoffelijk overschot van zijn vriend naar diens geboortedorp zal brengen voor een gepaste begrafenis. Zo gezegd, zo gedaan: met het lijk van Liu als bagage neemt Zhao de bus naar het platteland, maar een bende straatrovers en verontruste passagiers maken een vroegtijdig einde aan de rit. Met het lijk op de rug gaat Zhao dan maar te voet verder. Onderweg ontmoet hij een hele reeks excentrieke figuren, zoals een depressieve trucker, een rijke man die zijn eigen begrafenis regelt, een brutale restauranthouder en een man die met de fiets op weg is naar Tibet ...

Getting Home

Getting Home streamen

Getting Home streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Getting Home downloaden

Zin om Getting Home te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Getting Home te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Getting Home torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Getting Home makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Getting Home trailer

Wil je er zeker van zijn dat Getting Home jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.