Getting Home
%
74

Getting Home

Nu kijken

Kijk Getting Home

Moeite met waar je nou Getting Home moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Getting Home

Samenvatting

Zhao en Liu zijn twee bevriende arbeiders in de buitenwijken van Hong Kong. Wanneer Liu tijdens een vrolijk drinkgelag doodvalt, zweert Zhao dat hij het stoffelijk overschot van zijn vriend naar diens geboortedorp zal brengen voor een gepaste begrafenis. Zo gezegd, zo gedaan: met het lijk van Liu als bagage neemt Zhao de bus naar het platteland, maar een bende straatrovers en verontruste passagiers maken een vroegtijdig einde aan de rit. Met het lijk op de rug gaat Zhao dan maar te voet verder. Onderweg ontmoet hij een hele reeks excentrieke figuren, zoals een depressieve trucker, een rijke man die zijn eigen begrafenis regelt, een brutale restauranthouder en een man die met de fiets op weg is naar Tibet ...

Getting Home

Op zoek naar Getting Home? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Getting Home streamen

Het streamen van movies als Getting Home heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Getting Home waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Getting Home dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Getting Home downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Getting Home te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Getting Home torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Getting Home trailer

Weet je nog niet zeker of Getting Home jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.