Ghost
%
70

Ghost

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ghost

Moeite met waar je nou Ghost moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ghost

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Sam en Molly zijn een gelukkig getrouwd koppel en dolverliefd als een stelletje tieners. Wanneer ze op een avond naar hun appartement terugwandelen, wordt Sam vermoord door een dief. Sams geest blijft echter verder leven. Hij beseft dat zijn dood geen toeval was. Hij wil zijn vrouw Molly waarschuwen voor het gevaar dat ook haar bedreigt. Maar als geest kan hij de levenden niet bereiken. Hij probeert te communiceren via Oda Mae Brown, een helderziende die niet eens beseft dat ze bovennatuurlijke gaven heeft ...

Regisseur en acteurs

 • Jerry Zucker portrait

  Jerry Zucker

  director

 • Phil Leeds portrait

  Phil Leeds

  actor

 • Angelina Estrada portrait

  Angelina Estrada

  actor

 • Vincent Schiavelli portrait

  Vincent Schiavelli

  actor

 • Rick Aviles portrait

  Rick Aviles

  actor

 • Martina Degnan portrait

  Martina Degnan

  actor

 • Susan Breslau portrait

  Susan Breslau

  actor

 • Tony Goldwyn portrait

  Tony Goldwyn

  actor

 • Whoopi Goldberg portrait

  Whoopi Goldberg

  actor

 • Demi Moore portrait

  Demi Moore

  actor

 • Patrick Swayze portrait

  Patrick Swayze

  actor

Trailers

Ghost

Veel gehoord over Ghost en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ghost heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ghost streamen

Wil je Ghost, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ghost zelfs gratis kijken.

Ghost downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ghost ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ghost er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ghost torrent

Op zoek naar een torrent van Ghost? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ghost te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ghost trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ghost. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.